Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Cum sa fac sa nu mai ajunga emailul in SPAM ?

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    40

Implicit Cum sa fac sa nu mai ajunga emailul in SPAM ?

Pentru uzul intern am facut un mic scriptulet care ma anunta cand cineva s-a abonat la newsletter.

Cod:
    $subject = 'Abonare Newsletter';
    $to  = 'marketing@site.ro';

$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

$headers .= 'To: marketing@site.ro'. "\r\n";
    $headers .= 'From: site.ro <adresa@site.ro>' . "\r\n";
    $headers .= 'Cc: gigel@yahoo.com' . "\r\n";

// Mail it
    mail($to, $subject, $msg, $headers);

Problema e ca, emailul ajunge in SPAM.
    Dar la modul selectiv. Adica doar pe adresa marketing@site.ro ajunge in spam, daca folosesc alta adresa, ajunge in INBOX (am incerca cu yahoo, gmail)

Cum sa fac sa nu mai ajunga in SPAM?
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Ajunge in spam pentru ca probabil serverele au detectat acest site ca facand spam. Acum, ca sa iesi de pe lista neagra nu stiu ce ar trebui sa faci...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Ajunge in spam pentru ca probabil serverele au detectat acest site ca facand spam. Acum, ca sa iesi de pe lista neagra nu stiu ce ar trebui sa faci...
    Chiar asa de disperat esti dupa postari ? Cu ce ma ajuta pe mine sa imi spui ca nu stii ce sa ii faci ?

Pentru cei care se plictises acasa si se gandesc sa posteze ca sa aibe o ocupatie, cel mai probabil ajunge in spam pentru ca gresesc eu ceva in cod cand compun/trimit emailu (de aia am si pus codul). Si severul il marcheaza drept spam. Am tot citit pe net, am aplicat diverse chestii, da se incapataneaza sa nu mearga.

Poate s-au mai lovit si altii de problema asta, asa astept ceva sugestii de la cineva care are o idee ce as putea sa ii fac.

Si ca sa fiu si mai explicit, eu, de pe siteul X, trimit un email de la adresa@x.ro la adresa@x.ro asa ca nu cred ca se automarcheza singur drept "facand spam".
    Ultima modificare făcută de Seinfeld; 4th August 2009 la 17:49.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Se poate automarca, depinde de configurarile serverului.
    Un caz patit de mine este ca emailuri trimise de pe conexiune de internet romtelecom, ip-uri primite prin clicknet, au fost si sunt considerat spam de catre yahoo. Daca trimit de pe alta conexiune de internet nu. Se poate ca IP sursa de unde se trimite email sa fie in blacklist (RBL).

Din cate vad, si nu sunt expert, tu nu trimiti email prin SMTP. Cu functia mail intrii mult mai usor la spam, de aceea:
    http://www.transio.com/content/how-p...lters-php-mail
    http://www.phpbuilder.com/columns/ia...n20060412.php3

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Chiar asa de disperat esti dupa postari ? Cu ce ma ajuta pe mine sa imi spui ca nu stii ce sa ii faci ?

Pentru cei care se plictises acasa si se gandesc sa posteze ca sa aibe o ocupatie, cel mai probabil ajunge in spam pentru ca gresesc eu ceva in cod cand compun/trimit emailu (de aia am si pus codul). Si severul il marcheaza drept spam. Am tot citit pe net, am aplicat diverse chestii, da se incapataneaza sa nu mearga.

Poate s-au mai lovit si altii de problema asta, asa astept ceva sugestii de la cineva care are o idee ce as putea sa ii fac.

Si ca sa fiu si mai explicit, eu, de pe siteul X, trimit un email de la adresa@x.ro la adresa@x.ro asa ca nu cred ca se automarcheza singur drept "facand spam".
    Seinfeld, am fost marcat ca si spammer la un moment dat. Adresa de pe care incercam sa trimit era singura care nu functiona atunci cand voiam sa trimit mailul. Oricare alta adresa functiona. Yahoo de exemplu, inregistreaza automat toate mesajele pe care userii le marcheaza ca spam. Mesajele urmatoare, trimise de la acceasi adresa intra celorlalti useri direct la spam, dupa ce Yahoo le-a categorisit.

Am incercat sa iti explic de ce nu functioneaza mailul. Pe unul dintre servere eu am instalat de ex. spam assasin. Daca cei carora le trimiti mailul au in filtru adresa ta, mesajul ajunge la server si i se da reject. Poate ar trebui sa schimbi mailul...

Am incercat sa te ajut dar se pare ca sunt doar "disperat dupa postari" . Succes !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    47
    Posturi
    150
    Putere Rep
    35

Implicit

Flagul e ridicat la sosire. Chiar daca trimiti de pe adresa ta pe aceeasi adresa, analiza la primire poate fi interpretata altfel. Ma refer la asta. Poate te ajuta sau iti da o idee, cu toate ca e cam dificil de dat o solutie nestiind ce ai mai incercat si ce nu.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    si mie mi s-a parut ca doar vrea sa te ajute nu inteleg ce te-a deranjat Seinfeld...

traducere la ce a spus ganditorul_2003: hey, tu crezi ca este vorba de cod, dar poate nu este asa poate ip-ul tau este marcat drept spammy si poti sa invarti codul cat vrei si tot nu rezolvi nimic. Am patit si eu asa (sau poate nu dar am auzit undeva) , insa din pacate nu am gasit inca solutia dar totusi poate te-am ajutat sa gasesti problema, nu e asta primul pas in gasirea solutie?

Pierderea ta, fi sigur ca pe viitor ganditorul nu va mai fi asa "disperat dupa postari" prin topicurile tale.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Incearca sa iti instalezi dk-filter sau dkim pe server.
    Vei trimite mailuri semnate si sunt sanse mari sa ajunga in inbox.
    Asta e solutia pe care o recomanda yahoo.

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu am avut problema asta cu un domeniu nou, pe un hosting proaspat cumparat. S-a rezolvat prin alocarea unui ip dedicat domeniului meu. Intr-un mediu shared e posibil ca ip-ul serverului sa fie blacklisted datorita celorlalti vecini mai putini civilizati

aligaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Posturi
    92
    Putere Rep
    37

Implicit

1. felul cum e configurat serverul de email si ce cuvinte rejecteaza
    2. nota (spam-score) setata de tine pentru emailurile primite, adica peste ce valoare a acestui parametru tu trimiti emailuri in spam.
    3. unele IP-uri sint "de la mama natura" in blacklist. De exemplu Romtelecom cred ca e lider cu IP-uri in blacklist. Daca expeditorul trimite email de pe un astfel de IP atunci, functie de nota (spam-score) setata poate sa intre in spam sau in inbox.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM