Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
Chiar asa de disperat esti dupa postari ? Cu ce ma ajuta pe mine sa imi spui ca nu stii ce sa ii faci ?

Pentru cei care se plictises acasa si se gandesc sa posteze ca sa aibe o ocupatie, cel mai probabil ajunge in spam pentru ca gresesc eu ceva in cod cand compun/trimit emailu (de aia am si pus codul). Si severul il marcheaza drept spam. Am tot citit pe net, am aplicat diverse chestii, da se incapataneaza sa nu mearga.

Poate s-au mai lovit si altii de problema asta, asa astept ceva sugestii de la cineva care are o idee ce as putea sa ii fac.

Si ca sa fiu si mai explicit, eu, de pe siteul X, trimit un email de la adresa@x.ro la adresa@x.ro asa ca nu cred ca se automarcheza singur drept "facand spam".
Seinfeld, am fost marcat ca si spammer la un moment dat. Adresa de pe care incercam sa trimit era singura care nu functiona atunci cand voiam sa trimit mailul. Oricare alta adresa functiona. Yahoo de exemplu, inregistreaza automat toate mesajele pe care userii le marcheaza ca spam. Mesajele urmatoare, trimise de la acceasi adresa intra celorlalti useri direct la spam, dupa ce Yahoo le-a categorisit.

Am incercat sa iti explic de ce nu functioneaza mailul. Pe unul dintre servere eu am instalat de ex. spam assasin. Daca cei carora le trimiti mailul au in filtru adresa ta, mesajul ajunge la server si i se da reject. Poate ar trebui sa schimbi mailul...

Am incercat sa te ajut dar se pare ca sunt doar "disperat dupa postari" . Succes !