Cat despre moka... nu stiu ce sa zic atat timp cat am platit deja in jur de 700 de lei comisioane si mai avem inca vreo 600 neretrasi sau pe afiliati care nu au strans inca 100 de lei (suma minima pentru retragere) cred ca nu sunt chiar gratis link-urile.
Tu ai platit pentru vanzari nu pentru link-uri, cei care au pus link-uri catre tine si nu au generat vanzari nu vor primi nici un ban, deci sunt link-uri moka. Este ok este o alta metoda de link-buolding prin care faci rost de link-uri multe si moka, nu este ilegala, poti sa o faci. Dar eu nu iti voi promova site-ul in felul asta
Stiu ca e foarte important si PR-ul paginii pe care se afla link-ul si ca in general avem link-uri de pe pagini cu PR 2 si 3, totusi nu inteleg exact motivele scaderii
Oricum nu conteaza motivele scaderii PR, acesta nu este acordat mereu obiectiv, asta am spus si eu referitor la exemplu cu site-ul ce a primit PR nemeritat
Pana la urma obiectivul este traficul si conversiile, nu PR, acesta este asa mai mult din orgoliu