Mersi de recomandari! Am sa trag un ochi pe fiecare. Site-urile tale de care vorbesti sunt .ro?
Mersi de recomandari! Am sa trag un ochi pe fiecare. Site-urile tale de care vorbesti sunt .ro?
O parere: am firma de seo si inca nu am avut nevoie de programele amintite. Practic te ajuta sa analizezi concurenta. In conditiile in care doar acest forum ofera tone de resurse, e putin probabil sa ai nevoie de linkuri fix de unde are si concurenta.
Tks de Screaming Frog, acum am auzit de el si il testez. Xenu a fost ok pana aseara.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 14th January 2013 la 22:36.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
E vb de link-ul asta:
Special Offer To SitePoint From SEOmoz | SEOmoz
PS: vezi ca peste 90 de zile iti ia de pe card 99$, deci daca vrei sa-l continui, sa ai bani pe card, daca nu, sa-ti pui reminder sa-ti inchizi contul cu 1-2 zile inainte sa expire![]()
Signatura lipsa
Pana acum am folosit OSE de la SEOmoz pentru analiza backlink-uri competitori pentru site-uri mari din US, care mi-a fost destul de folositor, atat pentru outreach cat si pentru a analiza calitatea lor si a-mi forma o imagine mai buna asupra competitorilor.
Xenu am folosit si eu, insa are probleme pentru site-uri cu peste 1-1.5m de pagini. Pe de alta parte e free. Screaming Frog e cam acelasi lucru, numai ca ofera direct anumite optiuni si filtre legate de SEO, unde la Xenu ar trebui sa le implementezi manual.
Mersi, am sa-l incerc si eu (desi probabil va trebui sa fac cont nou, nu cred ca pot continua cel platit cu free trial).
@aliens: Ba mergeTocmai mi l-am redeschis pe al meu.
Eu aveam un cont trial si cand l-am facut pe asta, l-au upgradat pe cel vechi la premium. Dar eu am prins cont de pe vremea cand puteai sa-ti faci cont doar cu user si parola, fara card, pe opensiteexplorer. Acum stiu ca nu mai puteai face decat cu datele de card, etc.
Signatura lipsa
Pt putinMa bucur ca v-am fost de ajutor
![]()
Signatura lipsa
Pt spyglass si tranktracker au fost niste oferte de craciun, vreo 40-50%, dar eu sper sa mai scoata de paste poate sau de valentine's day![]()
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)