Tu citeste regulamentul. O sa scapi singur de dubii. Succes.
Tu citeste regulamentul. O sa scapi singur de dubii. Succes.
Am inteles, multumesc tuturor de idei si sfaturi!
Să nu mai deschid alt subiect, întreb şi eu aici.
S-a întâmplat să dau reputaţie unui alt utilizator, iar de cele mai multe ori primeam mesajul "Eşti norocos să primeşti înapoi aceeaşi reputaţie".
Adică să înţeleg că, dacă utilizatorul are +1 de la mine, cu ocazia asta mi-a dat şi mie +1 ?
Indiferent care e răspunsul la întrebarea de mai sus, mai am o dilemă. Am primit de-a lungul timpului câteva notificări cum că mi s-a dat reputaţie sau doar s-a notat un comentariu de-al meu ca fiind bun. Mă bucur şi pentru asta.
Întrebare: De ce am acum la reputaţie 0 ?
Ultima modificare făcută de C. Andrei; 29th November 2016 la 22:23.
Se da coins mai nou? Pe vremea mea nu se dadea nimic, e drept nici nu existau restrictii, dar vroaim si eu niste conins.
Salut,ai nevoie de cel putin o luna de prezenta in comunitatea Seopedia si minim 30 de posturi UTILE. Daca oferi raspunsuri gresite sau care nu sunt de ajutor poti primi reputatie negativa.
Eu sunt membru de 1 an, am prieteni in aceasta comnunitate, am cumparati servicii si 2 website-uri, insa niciodata nu mi-am pus problema sa imi cresc reputatia artificial. Citim, invatam, progresam incet incet.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)