Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Aţi primit o infracţiune pe ....

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    34

Implicit Aţi primit o infracţiune pe ....

Din partea lu emil:

Stimate utilizator StarNET,

Aţi primit infracţine pe SeoPedia Forum.

Motiv: Folositi butonul de Edit in loc sa postati X post-uri.
    -------
    Buna,

Te rog eu mult, nu mai posta consecutiv de atatea ori. Foloseste edit-ul.

Mersi frumos.
    Emil
    -------
    Posturile consecutive sunt la topicul: http://forum.seopedia.ro/domenii/146...premium-4.html

Posturile sunt justificate deoarece adaug domenii si actualizez preturile constant.
    Daca doar editez postul, oamenii nu pot sa vada ca s-au facut actualizari sau adaugari in oferta.

Mi se pare nejustificata infractiunea.

Pe langa asta, am ales sa fac un singur topic pentru toate domeniile, in loc de cate un topic pentru fiecare domeniu, lucru care mi-ar fi rezolvat problema cu actualizarile, nu ar fi incalcat nici o regula, dar ar fi umplut forumul de domenii inutil.

Nu ma intereseaza sa mi se stearga infractiunea, dar nu mi se pare normal sa mai primesc altele in momentul in care voi face alte actualizari.

Toate cele bune.
    Adrian
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    41

Implicit

Sustin decizia lui Emil. Bump-urile in mod excesiv trebuie sa dispara, mai ales cand nu e nimic interesant de vazut.. (dar asta nu ar trebui sa fie o exceptie)
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    36

Implicit

Si eu sunt de acord ca nu are rost sa tot dai "up" doar ca sa revina postul tau in atentie.

Insa in cazul de fata, din punctul meu de vedere, infractiunea a fost data fara rost.

Chiar am citit si eu topicul de care se discuta si avea perfect rost sa adauge postari noi.
    Daca tot edita prima postare nu se mai intelegea nimic.
    Asa vezi frumos, ce domenii mai are de vanzare, care s-au vandut, la care s-a modificat pretul.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Face frumos un blog pe ce vrea el cu rss pe care il posteaza in acel thread si cine va fi cu adevarat interesat sa urmareasca toata treaba asta sa se inscrie la feed.
    Pana una alta e vorba de ceva comercial si nu despre informatii utile.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    36

Implicit

Pai pe principiul asta ar trebui sa dispara multe chestii de pe forum, fiecare sa scrie la el pe blog si sa lase aici doar feed-ul

Eu zic sa nu deveniti absurzi. Una e sa dai "up" ca idiotul si alta e sa aduci diverse modificari,informatii etc. Iar informatiile alea chiar sunt utile, pentru cine e interesat de subiect. Si nu e vorba de 2-3 domenii, e o lista chiar lunga cu unele nume de domenii destul de interesante si greu de gasit.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Pai pe principiul asta ar trebui sa dispara multe chestii de pe forum, fiecare sa scrie la el pe blog si sa lase aici doar feed-ul
    Cateva exemple daca se poate, nu sunt ironic ci doar curios despre ce ai luat in calcul aici.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Sper ca in curand, cat mai curand, Cristian sa dea drumul la sectiunea separata de Marketplace. Vom vedea..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    36

Implicit

Ne departam de subiect. Era o afirmatie prin care incercam sa explic ca sugestia propusa de tine nu e ok.
    Spre exemplu, in loc sa postam in subiectul noutati de la Google, facem pe blogurile persoane o catgorie dedicata si aici publicam doar feedul respectivei categorii.
    Joburile le publicam pe un site dedicat (ca tot e pus sub lupa de un membru) si in locul categoriei de pe forum punem direct rss-ul de pe site-ul respectiv
    Intrebarile la fel, la un moment-dat era prezentat un site cu "intrebari seo". Postam acolo si aici punem doar RSS-ul

Si cred ca se mai gasesc chestii

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    34

Implicit

Cred ca s-a zis suficient si cred ca m-a inteles toata lumea .. sper ca si Emil si restul staff-ului.

PS: de preferat sa puneti si voi din nou restrictia de doar o zi in loc de 9999 sau cate or fi la posturi noi in loc de acel "Later edit" ...
    Ultima modificare făcută de StarNET; 1st February 2011 la 16:14.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    30

Implicit

Starnet, hai sa iti spun de ce nu joci corect si de ce cred eu ca victimizarea asta este neintemeiata (daca gresesc cu ceva chiar te rog sa imi spui). Ai omis sa zici ca in 16 Ianuarie, am deschis tocmai din cauza ta postul asta http://forum.seopedia.ro/domenii/163...mp-urilor.html unde explicam si rugam sa incercati sa folositi edit-ul. In 17 ianuarie ti-ai exprimat dezacordul ceea ce inseamna ca stiai de ce incercam sa pastram forumul curat. In 30 ianuarie, adica ulterior, ai revenit cu al 15-lea bump consecutiv. Acum nu stiu cum sa iti spun dar ...

In al doilea rand. Multi utilizatori Seopedia si-au luat avertisment pentru genul asta de comportament. Bumpurile aduc in fata threadurile irelevante. Nu ma intereseaza pe mine ca si client daca ai vandut sau nu vremea.biz. Daca ma interesa, iti dadeam un PM sau te intrebam. Posturile tale au fost constant aduse in discutie de cei care si-au luat penalizari. Gen "vezi mie imi dai penalizare pentru 5 consecutive, dar Starnet are 30" si pe buna dreptate.
    Ultima modificare făcută de Emil; 1st February 2011 la 20:07.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •