Starnet, hai sa iti spun de ce nu joci corect si de ce cred eu ca victimizarea asta este neintemeiata (daca gresesc cu ceva chiar te rog sa imi spui). Ai omis sa zici ca in 16 Ianuarie, am deschis tocmai din cauza ta postul asta http://forum.seopedia.ro/domenii/163...mp-urilor.html unde explicam si rugam sa incercati sa folositi edit-ul. In 17 ianuarie ti-ai exprimat dezacordul ceea ce inseamna ca stiai de ce incercam sa pastram forumul curat. In 30 ianuarie, adica ulterior, ai revenit cu al 15-lea bump consecutiv. Acum nu stiu cum sa iti spun dar ...
In al doilea rand. Multi utilizatori Seopedia si-au luat avertisment pentru genul asta de comportament. Bumpurile aduc in fata threadurile irelevante. Nu ma intereseaza pe mine ca si client daca ai vandut sau nu vremea.biz. Daca ma interesa, iti dadeam un PM sau te intrebam. Posturile tale au fost constant aduse in discutie de cei care si-au luat penalizari. Gen "vezi mie imi dai penalizare pentru 5 consecutive, dar Starnet are 30" si pe buna dreptate.
Ultima modificare făcută de Emil; 1st February 2011 la 20:07.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein