Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Aţi primit o infracţiune pe ....

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Eu nu inteleg! cat de greu este sa ramana updatat constant doar primul thread? Stergi toate posturile care au urmat... si ti-l updatezi pe ala de cate ori vrei. Tie ti se pare fair ca eu si alte zeci de persoane sa alergam la new posts printre bump-urile tale si ale altor cativa care sperati sa mulgeti vaca de lapte taman aici cu inca un domeniu. Le-ai pus o data, lasa-le acolo frateee.... scoate ce nu mai e de actualitate, adauga ce e nou, dar nu tot spama (si e valabil pentru multi care fac asta) tot cu posturi noi mereu mereu, ca-i forum de seo, care are si o extindere de marketplace in caz ca cineva vinde ceva (ocazional cum ar veni, nu cum o folosesc unii acuma). Cred ca sansa ca cineva nou sa iti vada threadul la fiecare bump al tau e aproape zero, ca doar nu avem un volum atat de mare de tranzactii pe aici, si de clienti de cealalta parte, incat sa nu le vizualizeze cineva interesat pe toate o data. Restul e doar agasare pentru ceilalti useri, si chiar daca te ajuta sa vinzi totusi un domeniu in plus pe luna (fata de cate ai fi vandut daca nu bump-uiai), cred ca mai mult pierzi enervand pe cei neinteresati...

My 2 cents
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 1st February 2011 la 20:15.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    50

Implicit

Infractiunea e justificata, trebuie sa updatezi mereu primul post cu informatiile relevante. Cand cineva vine in thread si vrea sa vada ce vinzi, cum crezi ca e mai usor pt el, sa citeasca 7-8 pagini sa vada ce s-a mai dat, cum s-au mai modificat preturile, sau sa citeasca direct primul post cu toate informatiile actualizate?

Iar faza cu s-au modificat preturile nu tine, oricine din marketplace poate face asta, mai scade 5 euro dintr un domeniu, mai da un bump la thread, si iar se revine la problema initiala.

Din punctul meu de vedere daca mai dai bump si sunt prin thread, eu o sa iti dau infractiune, asa ca te rog sa te abtii de la tactica asta.

Multumesc.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    34

Implicit

VOI STITI CE E AIA BUMP/UP/ETC ?

CEEA CE FAC EU NU E BUMP. OFER INFORMATII NOI, DE OBICEI DOMENII ADAUGATE NOI SAU UPDATE-URI DE PRETURI

Daca eu as pune 5 domenii in primul post din topic, si dupa mai pun inca 5, cine dreaq mai vede ca eu am adaugat alte 5 daca eu dau edit ?
    Daca eu ceream la inceput 100 de EUR pe un domeniu, si dupa reduc la 50, primu care a vazut topicu a vazut 100 si a ramas cu 100 ... de unde sa mai stie el ca am redus ls 50 daca eu dau edit ?

Era mai ok daca faceam cate un topic pentru fiecare domeniu ?

PS: Nic, actualizez si primul post !
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu, tu faci un Bump mascat! Mai modifici un pret, mai modifici o chestie si iti justifici din nou aducerea threadului in fata...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post

Daca eu as pune 5 domenii in primul post din topic, si dupa mai pun inca 5, cine dreaq mai vede ca eu am adaugat alte 5 daca eu dau edit ?
    Uite, fa un test acum si editeaza postul pe care l-ai scris...iti recomand sa stergi caps lock-ul ptr ca dai senzatia de nervi si nu cred ca e nevoie. O sa vezi ca editul respectiv apare la topicurile actualizate.

Ce zici, facem un test?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Mai ales daca e la diferente mici de timp.

Problema ar fi alta, daca ar fi existat oameni interesati, topicul ar fi mers singur...din moment ce doar tu scrii pe el.. si nu primesti macar PM-uri...devine cam inutil.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Nu, tu faci un Bump mascat! Mai modifici un pret, mai modifici o chestie si iti justifici din nou aducerea threadului in fata...
    Cristi, no offence dar asta e tare cu bumpu mascat. ce mai inventati ?

Da .. am draci ... din tot topicu acela au fost 3 posturi cu update-uri de pret, si vreo 3 cu domenii vandute, in rest toate au fost cu adaugari de domenii noi ... si va luati degeaba de mine ?

Nu e nici o problema. Voi face pentru fiecare domeniu topic nou, ca am citit regulamentu si nu e nici o astfel de regula .. poate mai inventati una noua, daca nu e ok ca acelasi topic sa "tina" peste 100 de domenii cu o actualizare la x zile poate va fi mai ok 100 de topicuri pentru fiecare domeniu.
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

StarNET lasa ca o sa iti treaca dracii cand o sa trebuiasca sa creezi topicuri ptr fiecare domeniu in parte.

Hai sa fim rezonabili si sa nu luam lucrurile personal. E deranjant sa vezi o astfel de activitate, in plus daca e tolerata vor face si altii la el.

Intelege, nu are nimeni grija ta ..dimpotriva o avem pe-a noastra.. nu vrem sa ne deranjeze acele postari.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    34

Implicit

Sunt rezonabil si nu am cum sa nu iau personal cand va luati de actiunile mele, actiuni care mi se par rezonabile.

Ok. Deci am lamurit-o. Cate un topic pentru fiecare domeniu nu deranjeaza pe nimeni si nu incalca nici o regula.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    30

Implicit

Vezi tu StarNET, Seopedia este bazata pe respectul mutual al utilizatorilor. Nu regulile in sine sunt cele extrem de importante, ci mai ales situatiile pe care aceste reguli incearca sa le reglementeze. Sunt convins ca poti gasi moduri de ocolire a regulamentului, insa asta nu inseamna ca ai castiga ceva cuantificabil. O sa iti dau un exemplu simplu. Daca tu vei posta 100 de domenii, Sergiuliano va posta 10.000. Si sa fi sigur ca in expunere va castiga mai mult decat tine. Si totusi, de ce nu se face asa ceva? Pentru simplu motiv ca ne respectam unii pe altii. Krumel ar putea de exemplu sa instaleze pe Seopedia un script care sa iti dea un popup la fiecare 5 secunde cu krumel.ro. De ce nu o face? Ca ar castiga in expunere ca vizite. Pentru simplu motiv ca isi respecta targetul. Si pentru ca are o imagine asociata serviciilor.

Pe Seopedia, direct sau indirect, toti vindem, cumparam sau tranzactionam ceva. Eu am aflat ceva nou. Tu ai vandut un domeniu. Si asa mai departe. In cele din urma insa, respectul dintre noi, este probabil cea mai puternica "regula nescrisa" care "reglementeaza" relatiile si comportamentul nostru public. Poti sa postezi si 200 de domenii. Insa iti garantez ca un thread genial, cu un plan de dezvoltare pentru un domeniu, si un nume de vanzare asociat, va vinde probabil mai bine inzecit decat toate cele 200 de threaduri la un loc. Pentru ca la finalul zilei, calitatea si insight-urile corecte si profesionale dau atractivitate discutiei.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    34

Implicit

Respect mutual .. pai ce respect are staff-ul Seopedia fata de cei cativa care chiar au motive clare de actualizare a topicurilor ( nu zic ca toti, dar cativa sunt ) daca imi interziceti actualizarile ?

Nu cred ca am deranjat pe nimeni cu nimic si am fost respectuos cu toata lumea in toate discutiile purtate pe aici, iar in unele ocazii poate chiar am ajutat cu ceva ... dar doamne fereste sa imi actualizez topicu cu domenii si sa am pretentia ca cei ce sunt interesati sa vada ca am facut modificari la oferta.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •