Eu nu inteleg! cat de greu este sa ramana updatat constant doar primul thread? Stergi toate posturile care au urmat... si ti-l updatezi pe ala de cate ori vrei. Tie ti se pare fair ca eu si alte zeci de persoane sa alergam la new posts printre bump-urile tale si ale altor cativa care sperati sa mulgeti vaca de lapte taman aici cu inca un domeniu. Le-ai pus o data, lasa-le acolo frateee.... scoate ce nu mai e de actualitate, adauga ce e nou, dar nu tot spama (si e valabil pentru multi care fac asta) tot cu posturi noi mereu mereu, ca-i forum de seo, care are si o extindere de marketplace in caz ca cineva vinde ceva (ocazional cum ar veni, nu cum o folosesc unii acuma). Cred ca sansa ca cineva nou sa iti vada threadul la fiecare bump al tau e aproape zero, ca doar nu avem un volum atat de mare de tranzactii pe aici, si de clienti de cealalta parte, incat sa nu le vizualizeze cineva interesat pe toate o data. Restul e doar agasare pentru ceilalti useri, si chiar daca te ajuta sa vinzi totusi un domeniu in plus pe luna (fata de cate ai fi vandut daca nu bump-uiai), cred ca mai mult pierzi enervand pe cei neinteresati...
My 2 cents