In primul rand ca posturile de la Bar, Lobby nu se contorizeaza. Deci degeaba ureaza un junior la 100 de juniori bine ai venit.
In al doilea rand, daca spameaza prin alte locuri, o sa-si ia reputatie negativa, deci iar nu se califica.
In primul rand ca posturile de la Bar, Lobby nu se contorizeaza. Deci degeaba ureaza un junior la 100 de juniori bine ai venit.
In al doilea rand, daca spameaza prin alte locuri, o sa-si ia reputatie negativa, deci iar nu se califica.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Ideea e foarte ok, sa impiedici juniori sa daie cu linkul in populatie dar trebuie sa fie cineva care sa ii traga de urechi pentru posturi gen "mersi de idee" sau cne stie ce placaciuni si multumir, pentru asta exista butonul thanks.
Sau pentru greseli gramaticale in mod excesiv !?
idem, ce sa faci uni sunt workaholic repeziti etc, da nu e stress ca se vede la paycheck.. decat cei ghibzuiti gen 10 min sa scriu un reply.
Nu stiu pe unde sa mai scriu ce am facut, asa ca scriu aici:
Am facut acest topic Sticky, ca sa nu le scape doritorilor de citit regulamentul
Am modificat mesajul care apare la inregistrare, din:
inInsistam ca dupa inregistrarea unui utilizator, sa se citeasca Regulamentul si primul post sa se faca in Prezentare forumisti.
Mai mult de atat nici nu am unde sa scriu, ca dupa aia apare urat.Insistam ca inainte sau dupa inregistrare sa cititi Regulile si politica Seopedia pentru a nu exista discutii neprincipiale ulterior. Si primul post sa se faca in Prezentare forumisti.
Ultima modificare făcută de Diana; 31st January 2011 la 23:08.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Observ ca desi am 30 de posturi si cativa ani vechime nu pot posta pe MarketPlace, mai este vreo alta conditie ?
Adrian - MXHOST
daca am un minus pot sa ma reabilitez?
Cat de workaholic sa fii ca sa scrii ghibzuit in loc de chibzuit? Nu te supara, dar tu ori iti bati joc de noi, ori esti foarte incult. Unele chestii nu pot fi puse nici intr-un caz pe seama grabei...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca contribui cu posturi de valoare, vei primi de la alti membti si plusuri. Sau te referi la infractiunea pe care ti-am dat-o aseara? In cazul ei, se va sterge dupa 30 de zile sau 60... nu mai stiu exact cat e a ta![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)