Recomand oricariu om care are puterea sa muncesca pentru el sa o faca. Nu e usor deloc sa te "rupi" de un loc caldut, dar satisfactiile personale intrec orice probleme aparute.aveai un post bun,insa ai preferat sa muncesti pentru tine decat pentru altii .bravo.
Departe de mine sa generalizez, poate m-am exprimat eu gresit si poate nu am avut eu norocul sa dau de ei pana acum, adevarul ca dupa 3-4 incercari nu am mai pierdut timpul sa caut. Apropo de corectitudine, ce vreau sa subliniez nu este ca nu sunt corecti, problemele mele au aparut la plata, de genul - "platesc luna viitoare cand ma duc la banca"; "nu am acum bani da platesc peste 2 saptamani ca imi intra de undeva" - versus angajatii mei care sa trebuie sa primeasca salariul la data fixa, altfel pleaca la alta firma. Si atunci ce faci? te imprumuti sau iei din casa, platesti angajatul si apoi astepti saptamanile sa primesti banii. In afara, lucrez de 5 ani si daca a zis ca baga banii la ora 14:00 in ziua de... pai sa fii sigur de asta, la ora aia ai banii in cont. In fine e mult de discutat pe tema asta si fiecare cunoaste experienta lui.
Scuze ca m-am intins atat![]()

Răspunde cu citat
)) am vazut asa ceva scris pe carte de vizita a unui taximetrist, mai bine o facea in paint decat sa foloseasca nu stiu ce programe specializate care scot niste rezultate dubioase