Bine v-am gasit! Nu de foarte mult timp am intrat in ”meseria” de blogging, iar acum am dat de acest forum pe care deja il vad foarte util.
Ma bucur sa fac parte din comunitate si sper sa reusesc sa fiu cat mai activ pe la voi![]()
Bine v-am gasit! Nu de foarte mult timp am intrat in ”meseria” de blogging, iar acum am dat de acest forum pe care deja il vad foarte util.
Ma bucur sa fac parte din comunitate si sper sa reusesc sa fiu cat mai activ pe la voi![]()
Salut si bine ai venit. E foarte util, crede-ma.
Salut!Vezi ca ai gasit si locul de prezentare!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Bine ai venit!
PS Incearca sa nu "strangi" cele 30 de posturi intr-o singura zi![]()
Va multumesc tuturor pentru primire!
hl2u, unde vezi tu ca am spamat, ca nu inteleg?
Off, aia era chiar o sugestie buna la adresa adminilor si am considerat ca e cel mai potrivit loc unde pot posta. Oricum, nu urmaresc neaparat sa am acces urgent la sectiunile respective, dar din cate stiu eu am si o limita de timp, deci nu vad cu ce m-ar ajuta sa postez intr-una.
Anyway, deja prin faptul ca va tot raspund voua fac spam, deci va rog sa nu mai fiti atat de carcotasi... Hai sa incercam sa fim mai constructivi, nu vreti?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)