Bună sunt fericit că am intrat în comunitatea seopedia.. sunt nou pe site... eu aș dorii să scriu articole în limba română.... postez deoarece .. am nevoie de 30 de posturi pentru a avea acces la toate subiectele din forum.....
Bună sunt fericit că am intrat în comunitatea seopedia.. sunt nou pe site... eu aș dorii să scriu articole în limba română.... postez deoarece .. am nevoie de 30 de posturi pentru a avea acces la toate subiectele din forum.....
Nani, fii binevenit in comunitate.
Referitor la faptul ca ai dorii sa scrii articole, toate la timpul lor. Iti recomand sa citesti in primul rand regulamentul comunitatii, te va feri de multe potentiale "necazuri".
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca scrii articolele cu ....... cum si postezi ........ nu stiu cine ....... va apela la serviciile tale .......
Dupa cum spune si Robert, citeste regulamentul. Vei avea acces la market cand vei avea 30 de posturi, insa posturi de calitate cu care ai ajutat comunitatea, nu posturi doar de dragul de a obtine numarul de 30 de posturi.
.
Salut,
Regulamentul e stufos... pe scurt... posturile din "prezentare forumisti" nu te ajuta
Numai bine,
Imi place de tine, zau daca nu, caci nu prea am intalnit persoane care sa recunoasca ceea ce vrei sa faci, adica sa aduni 30 de postari si sa postezi in marketplace. Eu iti recomand sa citesti regulamentul, sa aduni postarile necesare cu timpul. Stii vorba aia? Graba strica treaba. Bun venit, sper sa nu pleci prea repede dintre noi.
Noroc si bine te-am gasit!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Multumesc pentru sfaturi...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)