Sunt Laura, am 28 de ani si imi doresc sa invat cat mai multe despre SEO in mod activ.
Ma bucur sa ma alaturi comunitatii si sa particip in mod creativ la activitatea forumului.
Sunt Laura, am 28 de ani si imi doresc sa invat cat mai multe despre SEO in mod activ.
Ma bucur sa ma alaturi comunitatii si sa particip in mod creativ la activitatea forumului.
Bine ai venit Laura.![]()
Buna Laura,
Bun venit! Eu sunt Taur si imi plac negrul, bleumarinul, cainii, caii si laptopurile cu tastatura iluminata. Tu ce zodie esti?
Pe langa zodie, ai omis detalii esentiale gen asl, cnp, pin, iban, jpg, omg.
Incantat,
Catalin
Retired
Bine ai venit, Laura!![]()
Bine ai venit Laura!
Bine ai venit!
Citeste tutorialele seo de pe forum, sunt utile. Te poti uita si peste unele studii de caz ai ce invata.
Speram ca venirea ta sa fie una benefica atat pentru tine, cat si pentru comunitate.
.
Bun venit Laura !
Bine ai venit,aici este ce cauti.
Multumesc pentru raspuns! Am postat pe oferte gratuite in ideea sa imi exersez abilitatea de a scrie articole. M-am oferit sa scriu 7 articole gratuit la aceasta sectiune Oferte gratuite, insa am primit un mesaj ca postarea mea asteapta moderare. Deocamdata inca astept aprobarea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)