Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Buna SEOPEDIA

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Tre` sa recunosc, ai imaginatie
    Eu nu sunt de aceeasi parere... poate n-am gustat 'povestea'

Bine ai venit Norbert !
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Eu nu sunt de aceeasi parere... poate n-am gustat 'povestea'
    Pai ori esti fanul meu, ori nu esti. Gusturile nu se discuta mai frend, povestea nu trebe sa placa tuturor, ea trebuie doar sa existe. Altfel lumea ce s-ar face daca n-ar exista povesti?

Si imaginatia nu trebuie confundata cu parerea. Imaginatia poate duce la creatie, parerea duce doar la o singura concluzie repetitiva: "aa, era simplu, pai asta stiam si eu sa zic.. sa fac.. sa inventez.. sa rezolv.. etc".

Caz concret: azi am taxat un client xx euro iar ca rezolvare i-am dat un simplu query pentru Google iar reactia lui a fost "pai asta stiam sa fac si eu, la ce a folosit sa iti dau atatia bani?". Raspunsul e simplu: "pararea ta nu te-a ajutat cu nimic, in schimb, ideea mea pusa in practica ti-a rezolvat problema iar acum ai vizitatori care iti dau click pe adsenseul tau in loc sa vada un mesaj cu eroare 500".

In alta ordine de idei, povestea se incheie intentionat cu "sosirea ta pe planeta Seopedia" intr-o nota de bucurie, adica e pur si simplu o alta forma a urarii tale de "Bine ai venit Norbert". Capish?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Capish?
    Nu...
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

d3vilbabe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    40
    Putere Rep
    30

Implicit

Raspunsul e simplu: "pararea ta nu te-a ajutat cu nimic, in schimb, ideea mea pusa in practica ti-a rezolvat problema iar acum ai vizitatori care iti dau click pe adsenseul tau in loc sa vada un mesaj cu eroare 500".
    Eu i-as fi spus "da, lucrurile geniale sunt cele mai simple".

Si mie mi-a placut povestea, doar ca nu prea ma prinde rolul de printesa. Mai degraba il prefer pe cel de Jedi: mica, nemustacioasa si atoatecunoscatoare. Eh?

Sper ca n-a jignit pe nimeni tonul de gluma al lui Norbert, pentru ca i-am recomandat sa isi faca un cont aici (si chiar sa abordeze un ton glumet - azi toti am fost niste glumeti la munca - o fi de la vreme), deoarece eu stau prost rau cu timpul si n-am timp de forumuri (asa imi mai arunca el un "uite ce s-a scris interesant acolo") si el poate invata multe dintre chestiile pe care eu le-am invatat de aici, fara sa-mi mai bat eu capul. Recunosc ca in 3 ani de cand bantui pe Seopedia am fost o egoista si n-am impartasit cu voi ce stiu eu, dar poate, prin vocea lui, invataturile lui master Jedi au sa pogoare si pe planeta Seopedia. Si au sa se (ne) inalte la cer, peste 40 de zile.

In orice caz, daca vreodata (si o spun inainte sa ma enervez eu pe el) are sa lucreze pe cont propriu, vi-l recomand cu cea mai mare placere, pentru ca daca il luati putin mai tare, scrie pe orice si cum vreti voi. Face si link building, la inceput acum, dar pana auunci are timp sa invete. E foarte bun la articole in engleza si el e principalul content writer in limba asta.

Na ca m-am molipsit cu paranteze de la el. Offf.

P.S: Multumesc InSecure de apreciere. Intotdeauna ma bucur cand vad un client multumit si da, ai lucrat si cu el, alaturi de intreaga echipa.

powder este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd May 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Bine ai venit printre noi.
    Despre ce si despre cine scrii ?
    Salut alias74, scriu orice tine de content writing (atat in romana, cat si in engleza). Articole originale, traduceri, articole SEO, in principiu orice este legat de scris (Nu sunt extraordinar de bun, dar tind sa cred sa sunt peste medie). Oricum are cine sa ma corecteze cand gresesc, deoarece fiecare articol trece prin mainile Oanei.
    Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Bun venit!
    Deja incepem cu pile si relatii? Scrie clar in regulament ca doar dupa 10 posturi ai voie.
    Postul initial avea rolul de a fi oarecum „funny” si de a starni un zambet pentru cititor. Daca nu am reusit acest lucru pentru tine, sincer imi pare rau si promit ca la urmatorul post ma voi stradui mai bine.
    Asta suna perfect pentru un scenariu Star Wars mioritic in care tu, fiind mana ei dreapta, conduci neinfricat cu viteza luminii, o masina cu volan pe dreapta catre planeta iepurasului pentru a ajuta rebelii de pe Valea Prahovei sa salveze planeta printesei ca sa primesti un bonus de Paste.. Fiind ateu, iti permiti sa circuli cu ce viteza vrei tu, ca doar n-o sa te pedepseasca nimeni asta daca nu cumva esti si cataolic. Filmul se termina cu sosirea ta pe planeta Seopedia incununata de ropote de aplauze.
    Dupa care stingem toti becul si spunem Noapte buna. Eh, ce ziceti, v-aplacut filmul?
    Sa speram ca becul va sta aprins si „Noapte Buna” va urma dupa lungi colaborari.

In alta ordine de idei, povestea se incheie intentionat cu "sosirea ta pe planeta Seopedia" intr-o nota de bucurie, adica e pur si simplu o alta forma a urarii tale de "Bine ai venit Norbert". Capish?
    Desigur, in limba celor din JEDI din primul tau post, am tradus si am inteles „Bine ai venit”. Si de aceea iti spun un calduros „Multumesc!”.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Bine ai venit pe forum!
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Bine ai venit Norbert.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buna SEOPEDIA !
    De Alex21 în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th May 2013, 15:05
  2. Bună SeoPedia
    De PTZ în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th April 2013, 22:03
  3. Bună, seopedia! (:
    De flystef în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 10