Ma numesc Ramona, am 22 de ani si sunt studenta la ASE, in anul III. De ceva timp ma tot invart prin mediul online insa, din cauza ca a trebuit sa ma preocup de facultate nu am avut timp suficient sa ma documentez si sa lucrez. Cei drept nici nu eram sigura ca acest domeniu este bun pentru mine. Dar, pentru ca in curand termin facultatea sunt hotarata sa intru serios in acest domeniu. Am vazut ca aici pe Seopedia sunt multe informatii utile si multe persoane care sunt binevoitoare si te pot ajuta. Chiar am postat un subiect „Cum sa promovezi un site de stiri ”si am primit cateva raspunsuri la el, le multumesc inca o data tuturor celor care mi-au raspuns. Sincer nu ma asteptam sa primesc atat de multe sfaturi.
O sa incep sa ma documentez mai mult cu aceasta ocazie. Imi cer scuze de pe acum, daca intrebarile mele poate vor fi fara rost si banale dar ii rog pe cei care administreaza sa ma inteleaga. Cu timpul o sa ma obisnuiesc probabil...
Nu in ultimul rand, trebuie sa adaug ca sunt o persoana sociabila si imi place sa am multi prieteni, sper sa imi fac si aici cativa![]()

Răspunde cu citat

Plus ca este un mediu interesant care in Romania nu este atat de dezvoltat ca in alte tari, dar cu timpul lucrurile se vor schimba...
si probabil ne vom vedea si la Festival