Va spun salutare dupa aproape 1 luna in care am intrat in fiecare zi pe forum sa verific daca e deschisa inscrierea(merci lui Bruzli, care a raspuns la mesajele mele cersetoresti)
Printre altele sunt si fotograf si am site-ul intermedia-studio.com Am incercat cat am stiut sa il optimizez pentru cautare. Am platit cateva pachete de backlink-uri si acum are PR3.
Pana astazi eram pur si simplu exasperat ca la cautarea "fotograf nunti bistrita", site-ul nuntibistrita.eu care e din epoca de piatra ... fara sa respecte nici cel mai basic standard ... web sau de bun simt, se clasa inaintea mea la cautari. Astazi, dumnezeul internetului mi-a raspuns rugaciunilor (digitale) si nuntibistrita.eu a fost suspendat pentru neplata. Se gaseste in cache-ul de la google (catre care nu pot posta link) dar nu se vede background-ul care era piesa lui de rezistenta.
Momentan astept sa vad ce se intampla cu site-ul acela dupa care am sa ma plang oficial intr-un Thread dedicat.
Multumesc inca o data ca m-ati lasat sa intruPana una alta ma apuc de citit forumul.
Alex.

(merci lui Bruzli, care a raspuns la mesajele mele cersetoresti)
Răspunde cu citat

. Am vizualizat site-ul si pot spune ca asa fotograf la nunta mai rar, poze cu adevarat profesionale. Ca toti userii de pe acest forum ai o groaza de chestii de invatat deci pune-te pe treaba