Poftim?
Incearca sa citesti regulile, la inceput ai acces mai limitat la forum.
Poftim?
Incearca sa citesti regulile, la inceput ai acces mai limitat la forum.
Esti cumva modrator si nu vad eu? ia vezi-ti de ale tale, mai invata si romana. Cer sa mi se stearga contul - Seopedia: sa imi fie sters contul. care e treba cu avataru? da in romana te rog.
Am zis sa citesti regulamentul pentru ca cei noi au mici restricti pe forum. Incercam sa te ajut, dar vad ca nu am pe cine.
Ba cata frustrareImi aminteste de threadul acesta: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...-romanesc.html
Floryyn, totusi, poate te razgandesti. Daca vrei sa faci ceva in domeniul acesta, ai ajuns la locul potrivit. Daca iti schimbi putin atitudinea (de fapt chiar e nevoie sa o schimbi radical), te apuci sa citesti pe aici, si apoi pui intrebarile potrivite in cele din urma vei dobandi si eventuale raspunsuri la problema pe care o ai.
Primul sfat pe care ti-l pot da, asa mai generalizat, legat tot de atitudinea ta, lasa deoparte anumite prejudecati pe care ti le-ai format. Adsense accepta conturi in continuare (insa nu pe orice site) si romanii au inceput, decent, sa cumpere si online si sa caute multe alte lucruri in afara de warez.
Ok sa zicem ca accepta adsense conturi, insa unii spun sa fie domeniu de ex. domeniu.com; tu spui fara warez, si altii alte chestii. Bun am domeniu .com; vBulletin ca site, un whmcs pentru reseller si un site cu filme online. Unii zic ca se aproba in special cele in engleza, blogspoot. Lasam asta , am alt advertiser ca sa zic asa si da 5 centi pe click. Ca sa nu mai zica lumea ca de ce stau unii pe site free: pentru ca nu mai platim degeaba -asa voi face si eu in oct. cand expira domeniu. Nu am clienti pana atunci, domeniu va ramane amintire.
Iar aici mi s-a parut mai greu -desi e forum gen al meu- ba nu puteam folosi caractere, etc. Daca cineva e impotriva mea sa spuna: plec ca si cum am venit, nu e nici o suparare.
Ultima modificare făcută de floryyn; 21st February 2011 la 00:01.
Ai mari probleme cu Romana, eu is mic copil pe langa tine.. pff
Bun venit !
Floryyn ai o problema mare. Nu vezi barna din ochiul tau, dar vezi aschia din ochiul celuilalt.
Go fishing
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)