-
Corecteaza ce se poate corecta. Nu ai control asupra site-ului daca vrei sa modifici ceva ? Poti sa ajungi si pe prima pagina, daca site-ul nu inspira incredere nu vei avea clienti.
Un tool pe care il folosesc imi arata Keyword-Density 21.63% :O Mai scade din cuvintele alea cheie ca deja site-ul face spam. :)
Si o alta chestie tare. Ai 4 title, 3 description, 3 keywords meta.
Cod:
<title> Lucrari de Licenta – Lucrari de Dizertatie</title>
<title>LUCRARI DE LICENTA SI DIZERTATIE</title>
<meta name="description" content="lucrari-licenta.com:realizam lucrari de licenta (diploma) si dizertatie la comanda in orice domeniu.cele mai accesibile preturi de pe piata, lucrari de licenta si dizertatie pentru o nota maxima" />
<meta name="keywords" content="lucrari de licenta, lucrari de licenta la comanda, lucrari de dizertatie" />
<title>Lucrari de licenta si lucrari de dizertatie nelimitate!</title>
<meta name="description" content="lucrari-licenta.com:realizam lucrari de licenta (diploma) si dizertatie la comanda in orice domeniu.cele mai accesibile preturi de pe piata, lucrari de licenta si dizertatie pentru o nota maxima" />
<meta name="keywords" content="lucrari de licenta, lucrari de licenta la comanda, lucrari de dizertatie" /></div>
<title>Lucrari de licenta la comanda = cea mai buna alegere!</title><br />
<meta name="description" content="lucrari-licenta.com:realizam lucrari de licenta (diploma) si dizertatie la comanda in orice domeniu.cele mai accesibile preturi de pe piata, lucrari de licenta si dizertatie pentru o nota maxima" /><br />
<meta name="keywords" content="lucrari de licenta, lucrari de licenta la comanda, lucrari de dizertatie" /></p>
-
am inteles de ce scrii in engleza:) .toata stima :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
pai stai putin ca eu nu inteleg.vreau sa ajung in prima pagina de google pentru cautare la "lucrari de licenta" si "lucrari de dizertatie".tu te referi ca am densitate mare la unul din aceste cuvinte cheie nu?daca de exemplu din lucrari de licenta articulez in lucrarile de licenta iti arata aceeasi densitate ca eu aspectele astea nu le inteleg.eu am lucrat foarte mult pe partea de promovare si la asta ma pricep dar la optimizare si densitatea cuvintelor deja ma pierd....
pai faza cu codul am tot citit pe google si asta am inteles ca trebuie sa bag in site.deci ce cod trebuie sa bag si unde ca modific acum.am mai scos si din cuvintele cheie .astept indrumari de la tine ce cod sa bag si unde.multumesc mult
nu imi mai raspunde nimeni?:(
pt nikita :am control asupra site-ului nu asta e problema, problema este cum ajung in prima pagina :))
-
Topicul asta e de prezentare. Creeaza alt topic aici: Studii de caz si vei primi sfaturi.
-
nu pot deschide subiect nou pentru ca sunt membra de 1 zi .daca vrei tu sa ma ajuti sa deschizi un subiect nou pentru mine ti-as fi recunoascatoare si sa lasi un link de pe topicul acesta ca sa nu ami reiau discutia.ms anticipat
hei nu ma lasa s apostez pe nicaieri decat in topicul de prezentare cu toate ca am activat contul :|
imi spune si mie cineva de ce nu pot raspunde la diverse subiecte?ca de de schis topicuri am inteles ca sunt doar de o zi pe aici.nu ma ajuta nimeni :((
-
Esti Junior, d-aia. Vezi aici
Cred ca ai incercat sa postezi in Marketplace. Acolo ai acces doar dupa 30 de posturi pe care le poti face usor intampinand noii-veniti, anuntand pe ce loc e ''mandarina'' sau pur si simplu dezgropand topicuri cu intrebarea ''ai gasit solutia?''.
-
-
@MarianG, de ce ii dai sfaturi aiurea? Cu siguranta nu va ajunge Member spamand si dezgropand topicuri vechi. Si posturile de la Bar, Lobby nu se contorizeaza.
-
pai nu vreau decat sa fiu ajutata cu site-ul ca in alta parte chiar nu gasesc solutii.alt interes nu am....:(( sau poate gasesc dar imi cer ba 400 de euro ba 500 si parca vad ca nu vad nici un rezultat :|
nikita imi mai raspunzi?:((
-
-
@ Diana
Ironia mea a fost prea subtila, se pare.