care e faza cu ironia?
Versiune printabilă
care e faza cu ironia?
Ceea ce faci tu se numeste spam.Dar probabil nu stii ce este asa ca ai ceea ce se numeste circumstanta atenuanta.Adica te lua putin peste picior,foarte subtil.
Cateva observatii pentru Lucrari de licenta | Realizare de lucrari de diploma, dizertatie si licenta
Toate observatiile sunt incredintari personale:
-nisa pe care ti-ai ales-o nu este tocmai potrivita;probabil tu esti singura si crezi ca poti face fata;nisa presupune un intreg colectiv;
-nume domeniu prea lung:preferabil lucrari-licenta,fara "de",estensia .ro;
-cand am intrat pe site este un flash care se incarca prea greu si pana se incarca m-au durut ochii de la culorile alea;
-flashul nu este potrivit;tu ai imagini si continut mic;mai degraba continut mare si imagini putine,nu vei avea mai multi vizitatori pentru imagini (flashul nu se indexeaza) , ci doar pentru continut , deci fara vizitatori nu ai clienti;
-nu suna bine fraze : 'Suntem cei mai promti!' sau 'Garantam seriozitate maxima!',trebuie sa demonstrezi practic;
-schimba designul intr-unul mai simplist;
-un sitemap nu ar fi atat de rau;
-in footer ai mai adaugat o ancora ce contine pret scazut,asta inseamna criza de bani,deci graba si greseli;
PS:Tu vrei sa faci bani repede,dar pe nisa asta nu cred ca poti decat daca esti bine pregatit.Un sfat este sa-ti schimbi nisa.Bafta.
ok ce e aia nisa?
E subiectul abordat de tine, despre ce e vorba in site-ul tau (exemplu: nisa auto, nisa divertisment, nisa IT, etc.) Nu cred ca am dat definitia exacta dar sper ca ai inteles despre ce e vorba.
Bine ai venit :)
si nu inteleg de nu as avea sansa din moment ce am reusit sa ajung la cautari lucrari de dizertatie in prima pagina de google....ideea este ca nu am decat 30 de vizitatori pe zii si eu numarul vizitatorilor vreau sa il cresc si nu cred ca este imposibil...am nevoie de ajutor cam atat
Beatrice, înseamnă că nu sunt destule căutări pe keyword-ul ăla, încearcă longtail-uri sau alte keyword-uri. Cel mai bine ar fi să faci un keyword research cu ajutorul tools-urilor gratuite cum ar fi cel de la google (https://adwords.google.ro/o/Targetin...AS#search.none ).
nu stiu mai chiar nu ma pricep.eu am vrut un site sa imi pot castiga cumva existenta....vorbiti aici de niste termeni care imi sunt necunoscuti.stiu ca trebuie sa am cuvinte cheie bune.iar daca site-ul este despre lucrari de licenta si dizertatie evident ca trebuie sa am optimizat site-ul pentru cuvinte cheie lucrari de licenta, lucrari de dizertatie, lucrari de diploma, lucrari de licenta la comanda etc.dar de optimizat nu stiu cum......alte idei , pareri?????
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
ok lansez o campanie.care ma ajuta sa imi optimizez siteul sa ajunga in primele 5 pozitii pe google il fac partener la profit.daca am 6 comenzi de lucrari pe luna asta inseamna un castig de 1000 de lei lunar.eu momentan am doar 2 comenzi pe luna pentru ca sunt pe pagina a2a de google.si la o pozitie 5 in prima pagina numarul de comenzi sigur va fi peste 6.astept propuneri ....va rog
Ai citit ghidul seo mentionat de elena in pagina anterioara? si bineinteles alte tutoriale si topicuri care sa iti lamureasca termenii respectivi, rasfoieste forumul si sectiunile adecvate...
am citit vreo 2 ghiduri de optimizare dar site-ul meu este facut pe platforma de wordpress si nu se aseamana nimic .si oricum unde nu e de mine nu ma bag ca deja am scazut in plasament ca am modificat din nou prin continut.uf....i need help :( si aseara am citit niste informatii despre seo dar degeaba nu prea inteleg:(