buna tuturor ...m-am inscris aici pentru ca vreau sa invat si sa fiu ajutata sa imi cresc numarul vizitatorilor pe site.sper ca ma veti ajuta.va multumesc
Versiune printabilă
buna tuturor ...m-am inscris aici pentru ca vreau sa invat si sa fiu ajutata sa imi cresc numarul vizitatorilor pe site.sper ca ma veti ajuta.va multumesc
Bine ai venit si bafta la invatat !
am un site ....mi l-am facut ca nu imi gasesc loc de munca.vreau sa imi asigure un venit lunar normal insa nu imi pot creste numarul de vizitatori....l-am inscris pe facebook, my space, twitter, 220.ro, am lasat mesaje cu linkul pe forumuri, mi-am setat semnatura cu linkul site-ului, am realizat 2 bloguri pt site unul pe wordpress si unul pe blogspot, am adaugat si anunturi si articole si nu in ultimul rand am adaugat site-ul in directoare web dar tot 15 vizitatori pe zii am...nici nu stiu ce sa ii mai fac:|.stiu singura buba este ca nu l-am optimizat si nici nu stiu cum pt ca nu stiu html sau alte limbaje...si nici bani sa dau pt un serviciu din acesta de optimizare
Problema nu e optimizarea ci continutul. Despre ce e site-ul? Ce fel de anunturi si articole?
pai site-ul este despre lucrari de licenta.eu fac lucrari de licenta de vreo 3 ani dar am vrut sa imi fac site ca sa am cereri mai multe.anunturi am pus pe site-uri din acestea specifice...iar articole am facut un articol prin care imi anuntam potentialii clienti ca am oferte pe site .pot lasa linkul aici intr-un mesaj sau fac reclama?ca nu vreau bann:D
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
prin munca depusa de mine am reusit sa il aduc de pe locul 124 pe locul 13 cand dau search pe google la lucrari de licenta si locul 11 cred cand dau search lucrari de dizertatie....dar vreau in prima pagina de google si sincer habar nu am ce sa ii mai fac
Salut Betty si bine ai venit !
Daca site-ul e lucrari-de-licenta.com... In text apare de vreo 2-3 ori (deci nu e o greseala) cuvantul promt. Corect este prompt. Cum vrei tu sa aiba un client incredere ca ii scrii lucrarea bine, cand exista astfel de greseli pe site ? La fel, dupa punct si virgula se lasa intotdeauna spatiu.
Directoarele alea arata penibil, mai bine le-ai scoate.
Doar aruncand o privire site-ului iti pot spune ca eu nu as apela la cineva care are astfel de greseli pe site. Nu as vrea sa ma apuc sa corectez singur teza de licenta din moment ce se presupune ca am platit pentru ea.
Daca site-ul nu arata profi, din acei 15 posibili clienti pe zi, nu vei prinde nici unul. Nu e vorba doar de numarul vizitelor. Vizitele trebuie transformate in conversie, in comanda efectiva.
nu am facut eu site-ul .mie mi-a ramas partea de promovare si de adaugare a titlurilor lucrarilor pe care le detin.deci ceva sfaturi?
si daca e vorba de partea de continut ce sa ii fac sa ii schimb cu totul continutul????mi-e ca ajunge din nou pe locul 100 si ceva:((
Let's talk here about this
ma poti ajuta?
Corecteaza ce se poate corecta. Nu ai control asupra site-ului daca vrei sa modifici ceva ? Poti sa ajungi si pe prima pagina, daca site-ul nu inspira incredere nu vei avea clienti.
Un tool pe care il folosesc imi arata Keyword-Density 21.63% :O Mai scade din cuvintele alea cheie ca deja site-ul face spam. :)
Si o alta chestie tare. Ai 4 title, 3 description, 3 keywords meta.
Cod:<title> Lucrari de Licenta – Lucrari de Dizertatie</title>
<title>LUCRARI DE LICENTA SI DIZERTATIE</title>
<meta name="description" content="lucrari-licenta.com:realizam lucrari de licenta (diploma) si dizertatie la comanda in orice domeniu.cele mai accesibile preturi de pe piata, lucrari de licenta si dizertatie pentru o nota maxima" />
<meta name="keywords" content="lucrari de licenta, lucrari de licenta la comanda, lucrari de dizertatie" />
<title>Lucrari de licenta si lucrari de dizertatie nelimitate!</title>
<meta name="description" content="lucrari-licenta.com:realizam lucrari de licenta (diploma) si dizertatie la comanda in orice domeniu.cele mai accesibile preturi de pe piata, lucrari de licenta si dizertatie pentru o nota maxima" />
<meta name="keywords" content="lucrari de licenta, lucrari de licenta la comanda, lucrari de dizertatie" /></div>
<title>Lucrari de licenta la comanda = cea mai buna alegere!</title><br />
<meta name="description" content="lucrari-licenta.com:realizam lucrari de licenta (diploma) si dizertatie la comanda in orice domeniu.cele mai accesibile preturi de pe piata, lucrari de licenta si dizertatie pentru o nota maxima" /><br />
<meta name="keywords" content="lucrari de licenta, lucrari de licenta la comanda, lucrari de dizertatie" /></p>
am inteles de ce scrii in engleza:) .toata stima :)
pai stai putin ca eu nu inteleg.vreau sa ajung in prima pagina de google pentru cautare la "lucrari de licenta" si "lucrari de dizertatie".tu te referi ca am densitate mare la unul din aceste cuvinte cheie nu?daca de exemplu din lucrari de licenta articulez in lucrarile de licenta iti arata aceeasi densitate ca eu aspectele astea nu le inteleg.eu am lucrat foarte mult pe partea de promovare si la asta ma pricep dar la optimizare si densitatea cuvintelor deja ma pierd....
pai faza cu codul am tot citit pe google si asta am inteles ca trebuie sa bag in site.deci ce cod trebuie sa bag si unde ca modific acum.am mai scos si din cuvintele cheie .astept indrumari de la tine ce cod sa bag si unde.multumesc mult
nu imi mai raspunde nimeni?:(
pt nikita :am control asupra site-ului nu asta e problema, problema este cum ajung in prima pagina :))
Topicul asta e de prezentare. Creeaza alt topic aici: Studii de caz si vei primi sfaturi.
nu pot deschide subiect nou pentru ca sunt membra de 1 zi .daca vrei tu sa ma ajuti sa deschizi un subiect nou pentru mine ti-as fi recunoascatoare si sa lasi un link de pe topicul acesta ca sa nu ami reiau discutia.ms anticipat
hei nu ma lasa s apostez pe nicaieri decat in topicul de prezentare cu toate ca am activat contul :|
imi spune si mie cineva de ce nu pot raspunde la diverse subiecte?ca de de schis topicuri am inteles ca sunt doar de o zi pe aici.nu ma ajuta nimeni :((
Esti Junior, d-aia. Vezi aici
Cred ca ai incercat sa postezi in Marketplace. Acolo ai acces doar dupa 30 de posturi pe care le poti face usor intampinand noii-veniti, anuntand pe ce loc e ''mandarina'' sau pur si simplu dezgropand topicuri cu intrebarea ''ai gasit solutia?''.
Citeste aici: http://forum.seopedia.ro/regulile-si...-seopedia.html
Tu esti Junior.
@MarianG, de ce ii dai sfaturi aiurea? Cu siguranta nu va ajunge Member spamand si dezgropand topicuri vechi. Si posturile de la Bar, Lobby nu se contorizeaza.
pai nu vreau decat sa fiu ajutata cu site-ul ca in alta parte chiar nu gasesc solutii.alt interes nu am....:(( sau poate gasesc dar imi cer ba 400 de euro ba 500 si parca vad ca nu vad nici un rezultat :|
nikita imi mai raspunzi?:((
Bine ai venit! Iti recomand sa citesti http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...n-complet.html
@ Diana
Ironia mea a fost prea subtila, se pare.
care e faza cu ironia?
Ceea ce faci tu se numeste spam.Dar probabil nu stii ce este asa ca ai ceea ce se numeste circumstanta atenuanta.Adica te lua putin peste picior,foarte subtil.
Cateva observatii pentru Lucrari de licenta | Realizare de lucrari de diploma, dizertatie si licenta
Toate observatiile sunt incredintari personale:
-nisa pe care ti-ai ales-o nu este tocmai potrivita;probabil tu esti singura si crezi ca poti face fata;nisa presupune un intreg colectiv;
-nume domeniu prea lung:preferabil lucrari-licenta,fara "de",estensia .ro;
-cand am intrat pe site este un flash care se incarca prea greu si pana se incarca m-au durut ochii de la culorile alea;
-flashul nu este potrivit;tu ai imagini si continut mic;mai degraba continut mare si imagini putine,nu vei avea mai multi vizitatori pentru imagini (flashul nu se indexeaza) , ci doar pentru continut , deci fara vizitatori nu ai clienti;
-nu suna bine fraze : 'Suntem cei mai promti!' sau 'Garantam seriozitate maxima!',trebuie sa demonstrezi practic;
-schimba designul intr-unul mai simplist;
-un sitemap nu ar fi atat de rau;
-in footer ai mai adaugat o ancora ce contine pret scazut,asta inseamna criza de bani,deci graba si greseli;
PS:Tu vrei sa faci bani repede,dar pe nisa asta nu cred ca poti decat daca esti bine pregatit.Un sfat este sa-ti schimbi nisa.Bafta.
ok ce e aia nisa?
E subiectul abordat de tine, despre ce e vorba in site-ul tau (exemplu: nisa auto, nisa divertisment, nisa IT, etc.) Nu cred ca am dat definitia exacta dar sper ca ai inteles despre ce e vorba.
Bine ai venit :)
si nu inteleg de nu as avea sansa din moment ce am reusit sa ajung la cautari lucrari de dizertatie in prima pagina de google....ideea este ca nu am decat 30 de vizitatori pe zii si eu numarul vizitatorilor vreau sa il cresc si nu cred ca este imposibil...am nevoie de ajutor cam atat
Beatrice, înseamnă că nu sunt destule căutări pe keyword-ul ăla, încearcă longtail-uri sau alte keyword-uri. Cel mai bine ar fi să faci un keyword research cu ajutorul tools-urilor gratuite cum ar fi cel de la google (https://adwords.google.ro/o/Targetin...AS#search.none ).
nu stiu mai chiar nu ma pricep.eu am vrut un site sa imi pot castiga cumva existenta....vorbiti aici de niste termeni care imi sunt necunoscuti.stiu ca trebuie sa am cuvinte cheie bune.iar daca site-ul este despre lucrari de licenta si dizertatie evident ca trebuie sa am optimizat site-ul pentru cuvinte cheie lucrari de licenta, lucrari de dizertatie, lucrari de diploma, lucrari de licenta la comanda etc.dar de optimizat nu stiu cum......alte idei , pareri?????
ok lansez o campanie.care ma ajuta sa imi optimizez siteul sa ajunga in primele 5 pozitii pe google il fac partener la profit.daca am 6 comenzi de lucrari pe luna asta inseamna un castig de 1000 de lei lunar.eu momentan am doar 2 comenzi pe luna pentru ca sunt pe pagina a2a de google.si la o pozitie 5 in prima pagina numarul de comenzi sigur va fi peste 6.astept propuneri ....va rog
Ai citit ghidul seo mentionat de elena in pagina anterioara? si bineinteles alte tutoriale si topicuri care sa iti lamureasca termenii respectivi, rasfoieste forumul si sectiunile adecvate...
am citit vreo 2 ghiduri de optimizare dar site-ul meu este facut pe platforma de wordpress si nu se aseamana nimic .si oricum unde nu e de mine nu ma bag ca deja am scazut in plasament ca am modificat din nou prin continut.uf....i need help :( si aseara am citit niste informatii despre seo dar degeaba nu prea inteleg:(
Pentru Wordpress: Optimizare Wordpress | Tudi.ro Citeste-l de 5 ori.
sa inteleg ca nu vrea nimeni sa se asocieze cu mine .eu sa fiu cu partea de redactare si realizare de lucrari si persoana cu partea de optimizare si promovare sa asigure un loc 5-6 in prima pagina de google?:(
nu vrea nimeni:(
You should do like I did... Read a lot and if you don't understand... Read more... If you still don't understand... Read better... You can't have one website on the first page in Google just by clapping your hands.
Beatrice, nu e ilegal sa vinzi lucrari de licenta deja facute? Parca asta spune legea educatiei.
PS. Sper ca nu am raspuns la o discutie veche, insa informatia este de prim interes.