Deși am contul de vreo lună, cu aproximație, abia acum mă prezint, chiar dacă trebuia să fac asta de la început. Dar, mai bine mai târziu decât niciodată...
Nu m-a pus nimeni să fac post-ul ăsta acum, dar, abia acum am observat că asta trebuia să fac încă de la început.
So, numele meu este Iulia, am terminat o facultate de Litere și una de Jurnalism, locuiesc în Galați și am 24 ani.
Dețin un blog personal pe care scriu vrute și nevrute ce inițial l-am deschis acum doi ani pentru a-mi promova una din pasiuni: fotografia. În timp, m-a luat gura pe dinainte și am început să postez tot felul de chestii.
Momentan, blogul are PR4 și e câștigătorul concursului de blogging bazat pe review-uri IT, Blogwars 2010 și finalist la Superblog 2010.
Pe blog scriu și review-uri plătite, așa cum spuneam pe unul dintre threadurile de pe aici.
Am intrat pe seopedia la recomandarea unei amice. Am ramas pe seopedia pentru că, între timp am început să colaborez cu anumiți useri. Momentan continui să colaborez cu ei.
După ce voi termina colaborările cu ei, voi fi disponibilă și pentru altele, dar, nu vreau să mai încurc apele nimănui.
Îmi cer scuze celor ce s-au supărat, vreo doi la număr, că am ales să nu le scriu articolele și-mi mai cer scuze că nu m-am prezentat de prima dată, dar nu aveam de unde să știu cum stau treburile pe aici. Sunt, până la urmă novice în ale forumului și entuziastă de-a prinde tainele seo.
Numai bine tuturor.