Va salut si va felicit pentru ceea ce faceti aici.
Despre mine nu pot sa va spun decat ca sunt un web designer amator. Imi place foarte mult sa codez css/html.![]()
Va salut si va felicit pentru ceea ce faceti aici.
Despre mine nu pot sa va spun decat ca sunt un web designer amator. Imi place foarte mult sa codez css/html.![]()
Hello Rofael, bine ai venit!
Exact cum spune si Alex: more, more :d
bine ai venit![]()
before seopedia: amator
after seopedia: profesionist
bine ai venit.
Toate drumurile duc la Targoviste
Va multumesc pentru primire.![]()
Ce pot sa va mai spun... Sunt un webmaster pasionat si imi place foarte mult ceea ce fac. Nu imi place sa copiez alte site-uri, pentru ca stiu ce inseamna sa fii webmaster si respect munca altora. Ceea ce fac, fac original.![]()
De ce sa nu fie ok? Ca mai sunt si altele de acest gen? Pai in orice nisa exista zeci/sute site-uri asemanatoare. Felul cum il faci il diferentiaza de celelalte... M-am bazat pe simplitate si e facut de la 0, cod scris de mine, manual in notepad++
Eu ma refeream la treaba cu live streaming extern. Adica publici stream-urile lor pe site-ul tau, e tocmai legala chestia asta? (Nu prea ma pricep in domeniu asta, intreb) Stiu ca sunt mai multe site-uri de acest gen, ca si in orice alta nisa. (aproape, ca mai exista si nise neexplorate)
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)