gerrard este fotbalistul meu preferat
08 vine de la numarul lui d epe tricou,si totodatta si numarul meu preferat
gerrard este fotbalistul meu preferat
08 vine de la numarul lui d epe tricou,si totodatta si numarul meu preferat
Nu mai este nimeni dispus sa ne dezvaluie marile secrete ce se ascund in spatele propriiului nume de utilizator? Nu de alta, insa am observat o afluenta crescuta de membrii pe forum recent si curiozitatea ma omoara![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
hai sa reinviu threadul :
sil <- din seal <- de la navy seals
camataru <- la liceu faceam pe camataru cu copiii care isi pierdeau banii la poker :p
a nu se confunda cu sile camataru :p
Ultima modificare făcută de silcamataru; 5th March 2009 la 19:07.
Nick-ul meu nu vine de la pronuntarea bâlbâită a lui craciun. Cristi a ghicit, asa ca urmati link-ul ca sa aflati.![]()
forapathy .. initial era for_apathy dar intre timp am scapat de "_".. si inseamna "pentru/(pro) apatie" si reprezinta mai mult starea mea de spirit in general.![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Imi place foarte mult muntele, mai tot timpul sunt in fata celor cu care urc pe munte si de aici a plecat ideea ,,fiul muntilor" prescurtat FIUM
Sunt un mare fan al seriei "The fast and the furious" Nu prea sunt furios asa ca am ales acest nick-name, imi place cum suna. Asta nu inseamna neaparat ca sunt mai rapid decat voi![]()
Edy12006 = Edy numele meu si 2006 anul in care am facut adresa de e-mail pentru ca pe cea veche nu am mai putut-o accesa. Am vrut sa fie edy2006 dar sugestia lui Yahoo a fost alta, asa ca am lasat ce s-a nimerit.
De atunci obisnuiesc sa utilizez acest username.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
drakushorul - imi spunea un copil de 8 ani al unui prieten pentru ca ii se parea mai frumos decat porecla mea (draku)![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)