tataraseni cred ca incepe sa dezvolte o simpatie deosebita pentru federal.ro. Am inceput sa-i apreciez observatiile de genul asta si faptul ca este original. Daca facea si un whois, ii dadeam o bere.

On topic: Template-ul la care faceti referire este personalizat in proportie mai mare de 50% de catre mine. Cu toate ca am personalizat o mare parte a acestui template, am pastrat permanent nota din subsol "Design by Solucija" care nu este mai mica decat "federal.ro".
Wol.ro a copiat partial acest template DE LA federal.ro, lucru de care va puteti convinge in mai putin de 2 minute. Ce consider mult mai grav este faptul ca a copiat integral layout-ul (casete, horoscop, frame-ul 'link-uri sponsorizate' etc) si mai ales structura. Practic, era o copie integrala.
Consider copierea structurii categoriilor cel mai grav element ptr ca pe baza acestuia este construit intregul site, iar ptr un director, structura este ESENTA. Dezvoltarea structurii federal.ro a durat 1 an si continua sa fie adaptata necesitatilor.

Ca urmare a notificarii trimise catre proprietarul domeniului wol.ro, acesta a inceput schimbarea unor culori, schimbarea numelor categoriilor (fara insa a schimba si url-ul acestora), a adaugat cateva elemente diferite in coloana dreapta. Respectivul a incercat in discutia telefonica sa inventeze tot felul de aberatii, mergand pana la "categoriile sunt inspirate din Codul CAEN" sau "cu structura asta a venit softul".
Momentan nu va dau mai multe amanunte ptr ca discutia cu wol.ro nu s-a terminat.

"copynotice eSyndiCat" nu este necesar - nu este gratuit. Cred ca si wol.ro l-a cumparat.