Am o intrebare, daca eu traduc articole din romana in engleza, si le postez pe site se poate considera articol copiat sau duplicat?
Am o intrebare, daca eu traduc articole din romana in engleza, si le postez pe site se poate considera articol copiat sau duplicat?
Pai unde e creatia ta? Ce parte din acel articol iti apartine? Daca eu fur maine o masina si o vopsesc din rosu in galben asta inseamna ca ea imi apartine?
Duplicate content nu cred ca e, dar nu e moral, tot furaciune se numeste.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Inseamna ca multi din online-ul romanesc fura cu nerusinare![]()
creatia mea este in traducerefac cunoscut si americanilor retetele culinare romanesti ?
Nu e moral, in primul rand, dar aproape toata lumea face/a facut asta. Inclusiv siteurile mari de stiri, dar nici cu cei de la descopera.ro nu mi-e rusine. Personal, am tradus de mi-au sarit capacele. Nu spun asta cu mandrie, sunt momente in viata cand chiar ai nevoie de x bani si nu peste o luna ci chiar atunci.
Nu stiu din ce punct de vedere ai pus intrebarea. Pentru mine, ca webmaster creator de continut original, da, cred ca e continut copiat si te voi raporta peste tot unde imi va sta in putere.
Pentru Google, nu e continut copiat/duplicat. Am citit pe ici pe colo ca daca il traduci cu Google Translate ai putea intampina probleme, dar cu o traducere buna n-ai de ce te teme.
Cere acordul celui de la care traduci sau, cel putin pune, link spre sursa.
sincer sa fiu nu stiu ce continut original as putea face in engleza la o reteta cum ar fi: fasole cu carnati sau alte retete culinare specific romanesti, defapt ideea era sa traduc o carte de bucate romaneasca in engleza
Sa fim seriosi, toata lumea face asta, incepand cu cele mai mari site-uri...
Daca nu poti face continut original, nu faci site de retete, simplu. Sau daca faci, pui linkul aici sa il clonam fiecare dupa cum ne pricepem.
Sa fim sinceri... cati nu fac astfel de lucruri. Cred ca marea majoritate a webmasterilor din acest forum au facut cel putin odata asa ceva. Ma uit pe .ro si vad este plin de asemenea "descoperiri", pana si cei mai "mari" si cunoscuti webmasteri fac asta, coafeaza putin continutul sa nu fie 100% tradus si copiat dupa care mai cer si cu nesimtire drepturi de autor...
"sincer sa fiu nu stiu ce continut original as putea face in engleza la o reteta cum ar fi: fasole cu carnati sau alte retete culinare specific romanesti, defapt ideea era sa traduc o carte de bucate romaneasca in engleza" - acum ingredientele trebuie sa le iei asa cum sunt dar poti adauga si o varianta proprie, retete pe care le poti prepara intr-un stil propriu. De ex te poti apuca de gatitplus de asta o sa ai si pozele necesare sa le adaugi pe site si te alegi si cu stomacul plin si cu materiale pentru site
O zi faina
pai nu prea ai cum sa faci o reteta originala pentru ca ea deja exsista, asta ar insemna sa fie in tot netul doar un singur site care sa prezinte retete culinare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)