Corect, my bad. Nu-l vazusem desi ma uitasem destul de bine.
Cu toate astea, tot o propunere ramane, un design si atat. Probabil urmeaza sa-si updateze pagina de portofoliu si sa linkeze catre rominis, siteul unde designul este implementat in acet moment.
Carcotas, calmeaza-te prietene, nu am nimic personal cu tine, si te asigur ca nu m-am trezit invers. Faptul ca ai o firma de regim hotelier este foarte bine si te felicit pt asta, dar asta nu exclude in niciun fel posibilitatea de a mai avea si alte business-uri.
Eu unul te asigur ca am gandit cand am scris cele de mai sus, tu in schimb ai gandit cand ai deschis acest topic in sectiunea Plagiat? Era dificil sa-ti dai seama ca e doar o "problema tehnica", nicidecum un plagiat? Cum dracu poti sa te plagiezi singur? Eu unu nu-mi dau seama cum s-ar putea face asa ceva.
Fara a fi un mare filozof e foarte simplu sa-ti dai seama ca oamenii au facut desingul pt un anumit client, l-au pus in portofoliu, iar clientul s-o fi razgandit dupa. Intre timp oamenii au vandut designul unui alt client, doar ca au uitat sa-si actualizeze pagina de portofoliu.

Răspunde cu citat