Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Pasi de urmat

kitcat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    31

Implicit Pasi de urmat

Salutare,

Vad ca foarte multa lume se plange de plagiat, drepturi de autor si nu vorbesc doar de articole ci chiar si de aplicatii web.

Intrebarea mea este urmatoare:

OK, am gasit pe cel care ma "fura" care-s pasii de urmat? Pot face ceva sau ma rezum doar la a ii striga "hotule"?

Stim cu totii ca un avocat te costa cat nu poti recupera de la cel care te fura.
    Exista vreo solutie???

Am discutat cu foarte multa lume pe care ii consider informati in ceea ce priveste legislatia online si aparent toate drumurile duc la o judecata ceea ce nu este deloc o optiune de multe ori.

Un exemplu clar: Eu comercializez un produs cu o valoare de 35 Euro. Un avocat numai sa ii trimit o scrisoare "cease and desist" imi cere undeva la 200 RON. Deci ce ramane de facut?

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    48

Implicit

primul pas e sa vorbesti cu firma care gazduieste siteul respectiv
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    33

Implicit

Mergi aici si scriei un mesaj... POATE te va ajuta moca... sa trimita ea scrisoarea. Dar inainte sa faci treaba asta... incearca sa ii dai un mesaj celui care iti aduce "prejudiciul" (adresa de email, deobicei, este in whois-ul domeniului) daca nu primesti reply, trimite un email catre compania sa de hosting. Daca nici asa nu se poate face nimic, incearca acolo unde am zis eu... POATE te va ajuta. Daca nu, plateste cei 200 de lei... merita sa il vezi transpirand de emotii :-)
    Bafta.
    I don't know much...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Primii pasi pentru un prim magazin online...
    De Prometeu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd December 2008, 01:30
  2. pasi in SEO
    De xxxartmadalin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th July 2007, 17:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •