S-a rezolvat. Au uitat de pragul de 2500 de EUR se pare.
S-a rezolvat. Au uitat de pragul de 2500 de EUR se pare.
Pai nu ti-am spus eu sa ai rabdare ca se rezolva? Exact asa a fost si la mine. Dupa ce ridica limitarea nu mai e nici un prag, bafta in continuare.
Să fie , dar din cele 16 email-uri mi-au dat de înţeles să-i las în pace, dar azi mi-au făcut o surpriză. Probabil vor să mă prindă cu o sumă mare în cont şi atunci să-l blocheze![]()
cea mai tare faza , LOL haha...
stai man ca nu e asa, haha, sunt doar disperati de hoti, traim intr-o lume diferita fata de acu 15 ani, vezi si io am avut necazuri cu ei, si crede-ma ca ii tin pt, sume mici, o sa fac withraw zilnic daca trebuie, si daca e sa ma "prinda" lol, vorba ta.. o sa ma prinda cu sume mici si nu imi tai venele.
Paypalul e foarte misto, din pacate sunt paranoici, daca va stiti de incredere, io zic sa va convingeti clientii sa vireze banii pri wire transfer, chiar daca sunt sume mari si va oferiti sa platiti voi taxa (wire cam 50$ ) tot iesiti mai in sigurata si cu banii in cont.
Io tin paypalul pt cumparaturi be ebay (foarte rar, chestii personale) si eventual plati, cand tre sa faci tu plati e formidabil, mai departe treaba vanzatorului sa se roage sa nu aibe necazuri si sa isi vad banii.
Apropo, ar trebui sa lanseze o serie de icoane cu paypal ar avea mare trecere, io mi-as agatza una de monitor![]()
cam cate zile a durat pana ce ti-a ridicat limitarea?Eu de 14 zile imi spune tot "In Progess"
Oare are vreo legatura daca faci si plati prin Paypal, nu doar primesti bani?
Adica sa nu ai doar 30 de tranzactii inspre contul tau, si nici o plata dinspre tine catre altii.
Ma gandesc ca te-ar trata altfel PayPal daca vad ca lucrezi cu ei both ways. Bafta cu limitarea, trebuie sa o ridic si eu in curand :C
N-are nici o legatura, eu am facut plati prin paypal de cand si-a dat drumul in Romania prin Mai 2007. La inceput am primit telefoane de verificare de la paypal la 5 minute dupa fiecare plata. La un moment dat m-am si enervat si le ziceam: "Bah tu n-ai un history acolo sa vezi ca m-ai sunat si ieri si acum 3 zile? Eu am facut plata aia, nu bunica!".
Se scuzau politicos si ziceau ca nu e vina lor, ei suna pe cine au in lista si ca paypal foloseste nu stiu ce modele probabilistice complexe sa determine tranzactiile cu grad ridicat de risk. Le-am zis sa sune cat au chef ca pe banii lor o fac. Oricum la un moment dat s-au oprit si nu m-au mai sunat deloc de atunci, probabil modelele alea statistice au ajuns la un rezultat pozitiv, mai bine le-ar folosi sa joace la ruleta.
Prin octombrie cand ne-au lasat sa si primim bani si m-au limitat din nou, au ridicat limitarea la 3 zile dupa ce le-am uploadat documentele. Apoi in decembrie a aparut iar limita aia de 2500 de euro. Atunci a durat cam o luna procesul in care le-am uploadat documente si am trimis si FAX de 2 ori. Oricum dupa anul nou au ridicat limitarea. De atunci nu am mai avut nici o problema cu ei. In concluzie acum se pare ca dureaza mult mai mult analiza documentelor, nu se mai grabesc ca inainte asa ca ai de asteptat de la 2 saptamani la o luna. Cu cat incepi mai repede cu atat mai bine si ca un sfat trimite mai multe documente, nu doar unul din fiecare tip, ca sa fi sigur.
Ok ricky, mersi ca ne-ai spus cum ai actionat tu. Pe mine sincer ma ajuta, banuiesc ca si pe altii.
Dupa parerea voastra, e mai indicat sa trimit prin fax documentele sau sa le uploadez. Evident, mi-ar fi mai comod sa le uploadez, dar vreau sa zic, as avea un avantaj daca le-as faxa?
Eu sunt sigur ca FAX are un avantaj clar asupra lui Upload. Adica aia primesc hartiile si cam trebuie sa le proceseze nu sa le arunce intr-un dulap. Pe cand Upload-ul asteapta cuminte la rand pana sunt procesate FAX-urile. Cam asa ma gandesc eu...
Da, asa ar fi logic. Plus ca, trimitand un fax, le arati ca iti dai silintaCred ca o sa fac un mic efort in plus si o sa trimit prin fax si eu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)