rickysyv Paypal cere diferite acte, pentru diferite faze. Se poate inatmpla ca la o anumita faza sa fie cerute acte diferite (traite pe pielea mea, doua conturi diferite in aceasi stadiu).
rickysyv Paypal cere diferite acte, pentru diferite faze. Se poate inatmpla ca la o anumita faza sa fie cerute acte diferite (traite pe pielea mea, doua conturi diferite in aceasi stadiu).
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
eu am facut Upload la cartea de identitate si la un print in imagine(un png) la extrasul de cont de internet banking.
astept o saptamana sa vad ce se intampla..daca nu, voi suna iar.
in ceea ce priveste faptul ca-ti cer acte de multe ori mi se pare aiurea. procesul de verificare ar trebui facut o data totusi, sa fie siguri 100%, eventual sa te si sune daca e necesar, sa te intrebe chiar.
Ultima modificare făcută de adamita; 26th January 2008 la 00:00.
inca astept .....
Eu am ridicat limitarea cu "photo ID" si "utility bill".
Am transferat peste 3000 de eur intr-o luna. Singura limitare pe acre o mai am acum si ma enerveaza la culme este cea de maximum 500 eur pe zi. Asa sunt obligat ca o suma de 1800 eur sa o fragmentez in mai multe retrageri consecutive.
Sper ca te-am ajutat.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Ai ajutat pe mai multi. Multumim.
rickysyv, inca astept verificarea actelor deci statusul meu nu s-a schimbat, inca mai am acel ToDo
Marius Ciocan, super !
in cat timp ti-au eliminat limita de 2500Euro\an si cam acum cat timp se intampla asta te rog ?
si photo ID ce este ? buletinul\cartea de identitate ?
Ultima modificare făcută de adamita; 31st January 2008 la 10:37.
Daca ai facut doar Upload la documente atunci te sfatuiesc sa le trimiti prin Fax. Sunt procesate mult mai repede asa. Cat despre Photo ID iti spune chiar acolo pe pagina ce acte sunt valide: Passport, Driver's License, National Identity Card.
Eu am trimis Fax cu buletin si pasaport si in 3 zile mi-a disparut acel ToDo. In schimb cand dau click pe "View Limits" inca apare limita de 2500 euro acolo. Nu stiu daca e un bug de la ei pt ca inca nu am depasit aceasta suma.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)