Se poate face? Mi-am facut contul si l-am verificat cu un card iKobo VISA debit. Se pare ca nu pot scoate pe el banii din contul PayPal.
Deci daca adaug acum un Visa Electron de la BT de exemplu, pot sa transfer banii acolo? I r confused
Se poate face? Mi-am facut contul si l-am verificat cu un card iKobo VISA debit. Se pare ca nu pot scoate pe el banii din contul PayPal.
Deci daca adaug acum un Visa Electron de la BT de exemplu, pot sa transfer banii acolo? I r confused
Nu vad de ce nu ai putea.Singura problema este la banca transilvania,deoarece acolo trebuie sa fixezi o suma destinata tranzactiilor zilnice pentru a putea sa iti verifici si acest card.(Am patit-o eu...si pana la urma am ales Visa electron de la Raiffaisen ).
PS: I-ai contactat pe cei de la suportul Paypal?
Nup, nu ii deranjez inca pe domnii de la PayPal. Mi se pare normal sa nu ma lase sa scot pe card iKobo, din mom ce iKobo le sunt competitie . Vroiam doar sa stiu daca am facut o prostie irecuperabila punand cardul iKobo la verificare.
Scuze, is mai greu de cap Imi explici te rog ce ai vrut sa zici? Eventual da-mi un exemplu ca altfel nu ma prind. Mersi mult!trebuie sa fixezi o suma destinata tranzactiilor zilnice pentru a putea sa iti verifici si acest card
Tudi, eu am făcut la fel ca tine: mi-am verificat contul cu un card ikobo, dar am adăugat şi un visa de la BT. La withdraw, am ales visa de la BT şi a mers. E deja a treia lună când fac aşa şi nu au fost probleme
// wtf?! am scris de trei ori VISTA în loc de VISA. Damn, trebuie să mai dorm puţin....
later edit:
pentru a fixa suma maximă pentru tranzacţii, bagă o fugă până la bancă, completezi un formular tip şi în 48 ore îţi activează (dezactivează?) măsurile exagerate de securitate (cvv2)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)