In Romania sursele nu se spun. Nu ati invatat inca? E vorba de demnitatea jurnalistica.
Cum sa faci reclama unei surse?
Treceti peste..subiectul e altul.
In Romania sursele nu se spun. Nu ati invatat inca? E vorba de demnitatea jurnalistica.
Cum sa faci reclama unei surse?
Treceti peste..subiectul e altul.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu nu am apucat sa merg la ING incaSunt foarte racit , dar azi pe zi incerc si te anunt daca a mers si al doilea ING de pe forum
Withdraw Funds to your Card Secure Transaction
--------------------------------------------------------------------------------
You have successfully added a card.
Withdrawals to your card must meet the minimum withdrawal amount.
am reusit cu ING Visa Electron Debit RON. eram pe minus pe card de-aia nu mi-o autoriza
Stie cineva in cate zile imi apare la ING acel cod de 4 cifre pe extras ?
sau
Se poate vedea acel cod de la calculatoarele din interiorul unitatilor self-banking ?
Ultima modificare făcută de zuk; 4th October 2007 la 15:55.
Daca o faci seara, a doua zi, dimineata, apare deja, deci mai putin de 24 de ore.
You have successfully entered your Expanded Use Number. To thank you for entering your Expanded Use Number, we will give you a €1.50 EUR bonus on the next PayPal payment you send. (Note that this bonus may take up to 24 hours to be reflected in your PayPal account balance.)
Gata , mi-a aparut codul la computerul de self-banking. 1234 PAYPAL*_EXPUSE asa o sa apara , unde 1234 e codul
Aceasi intrebare, dar banca e BCR. Paypal a luat ieri cei 1.5 euro si azi cand am fost la banca nu a aparut nimic legat de operatiunea asta pe extrasul de cont.Stie cineva in cate zile imi apare la ING acel cod de 4 cifre pe extras ?
Stie cineva cat dureaza pana apare operatiunea pe extrasul de cont ?
" The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience. "
A mai patit cineva asa?? De 2 zile incerc si degeaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)