Salut baieti, mi-am facut recent un card de debit la o banca romaneasca, pentru a-mi deschide cont pe site-ul PayPal. Am primit gifturi in valoare de 500$ in 2 zile(am vandut niste chei virtuale in jocul Team Fortress 2 - probabil multi dintre voi au auzit de acest joc, cat si despre produsele sale virtuale).Seara trecuta am incercat sa imi transfer banii pe cardul de debit si astazi m-am trezit cu o problema - PayPal mi-a pus limita pe cont(nu mai pot transfera banii, nu mai pot inchide contul, nu pot sa imi scot cardul de pe site, etc). Mi-au cerut niste informatii despre tranzactiile recente(le-am aratat dovezile si totul arata bine spunandu-mi complete). Ei bine urmatorii pasi mi s-au parut cam ciudati, ei mi-au cerut, copie dupa pasaport, copie dupa permisul de conducere, copie dupa buletin + o dovada(factura de utilitati care sa demonstreze ca locuiesc la adresa care am mentionat-o la ei pe site). Le-am trimis o factura de utilitati si o poza dupa permisul de conducere. Nu prea au fost multumiti asa ca mi-au trimis un email in care spunea ca vor o copie dupa pasaport si extrasul de cont. Am ajuns la un stadiu in care nu stiu ce sa fac, este normal sa le trimit aceste date(pe pasaport se gaseste cnp-ul, iar pe extrasul de cont se gaseste codul de client personal de la banca)?
Astept un raspuns, multumesc anticipat!