Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Problema Paypal

hubrus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit Problema Paypal

Salut baieti, mi-am facut recent un card de debit la o banca romaneasca, pentru a-mi deschide cont pe site-ul PayPal. Am primit gifturi in valoare de 500$ in 2 zile(am vandut niste chei virtuale in jocul Team Fortress 2 - probabil multi dintre voi au auzit de acest joc, cat si despre produsele sale virtuale).Seara trecuta am incercat sa imi transfer banii pe cardul de debit si astazi m-am trezit cu o problema - PayPal mi-a pus limita pe cont(nu mai pot transfera banii, nu mai pot inchide contul, nu pot sa imi scot cardul de pe site, etc). Mi-au cerut niste informatii despre tranzactiile recente(le-am aratat dovezile si totul arata bine spunandu-mi complete). Ei bine urmatorii pasi mi s-au parut cam ciudati, ei mi-au cerut, copie dupa pasaport, copie dupa permisul de conducere, copie dupa buletin + o dovada(factura de utilitati care sa demonstreze ca locuiesc la adresa care am mentionat-o la ei pe site). Le-am trimis o factura de utilitati si o poza dupa permisul de conducere. Nu prea au fost multumiti asa ca mi-au trimis un email in care spunea ca vor o copie dupa pasaport si extrasul de cont. Am ajuns la un stadiu in care nu stiu ce sa fac, este normal sa le trimit aceste date(pe pasaport se gaseste cnp-ul, iar pe extrasul de cont se gaseste codul de client personal de la banca)?
    Astept un raspuns, multumesc anticipat!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

trebuia sa faci pasii de verificare inainte sa primesti banii, oricum, ii faci acum. este relativ simplu, le trimiti ce iti cer sau contul ramane blocat, nu as pune problema ca nu sunt seriosi.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.115
    Putere Rep
    46

Implicit

Nu e deloc absurd ca ti-au cerut ce ti-au cerut. Da-le ce vor, n-au ce sa-ti faca , cu CNP-ul si alte cele (desi nu se pune problema la paypal ca ti-ar "face" ceva). Deci calm .

Edica este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, trimitele datele ce ti le-au cerut, insa nu cred ca vei rezolva ceva, si va trebui sa astepti 90 de zile...Si nici atunci nu este un lucru prea sigura ca iti vor scoate limitarea. Am trecut si eu printr-o problema asemanatoare, doar ca la mine era vorba de 80euro, insa nu am rezolvat nimic...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de ion.i Vezi Post
    Da, trimitele datele ce ti le-au cerut, insa nu cred ca vei rezolva ceva, si va trebui sa astepti 90 de zile...Si nici atunci nu este un lucru prea sigura ca iti vor scoate limitarea. Am trecut si eu printr-o problema asemanatoare, doar ca la mine era vorba de 80euro, insa nu am rezolvat nimic...
    Atata timp cat nu am facut nimic ilegal, nu inteleg care ar fi problema sa imi suspende contul pentru 90 de zile?

Edica este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

Poi asta inseamna limitare, deblocare contului in 90 de zile daca nu se solutioneaza problema, si chiar daca o sa bagi tu toate datele ce ei ti le cer, o sa fie degaba... Tot o sa astepti mult timp si e posibil sa nu rezolvi nimic.

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    40
    Posturi
    360
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de hubrus Vezi Post
    Atata timp cat nu am facut nimic ilegal, nu inteleg care ar fi problema sa imi suspende contul pentru 90 de zile?
    Logic nu ar fi nicio problema, dar practic procesatorul Paypal face ce vrea el si nu considera ca e obligat sa-si explice actiunile. Daca nu iti deblocheaza contul ce poti tu face? Nu ai fi singurul in situatia asta, mai sunt si altii cu miii de dolari blocati in cont, bani pe care nu-i vor mai vedea niciodata.

Oricum, asta e un scenariu pesimist, tu da-le ce ti-au cerut si poate se rezolva. Doar nu te astepta sa se rezolve peste noapte, e posibil sa dureze cateva sapamani pana ti-l deblocheaza.

raluca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ce iti cer ei este normal in contextul in care vor sa se asigure anti-frauda. Si banuiesc ca, cu cat trimiti mai repede documentele, cu atat ai sanse mai mari sa se rezolve situatia cat mai repede

Bafta si asteptam vesti!
    Be Sensual in Lenjerie Sexy / Folosesc SpellCheck Romanesc

sourcer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    19th October 2006
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    133
    Putere Rep
    33

Implicit

O sugestie, ca sa iti deblochezi contul mai repede: trimite documentele prin fax, nu prin email, si suna-i imediat dupa ce le-ai trimis. Eu am reusit sa ridic limitarea in 10 minute dupa ce am trimis faxul.
    Bla bla bla...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Tocmai le-am trimis toate acele documente si mi l-au limitat pentru 90 de zile... Zice ca ma contacteaza ei dupa 90 de zile cum sa imi dea banii, probabil ca si atunci or sa mai imi ceara iar alte documente. Vrea sa va mai intreb pe cei care ati avut aceasta problema sau cei care stiti, daca dupa 90 de zile o sa mai pot sa folosesc contul, sa trimit sa dau withdraw etc? Astept raspuns, ms.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema cu paypal logo
    De Wonders în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2011, 15:48
  2. Problema paypal
    De Fabius în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th December 2008, 21:44
  3. Problema Paypal
    De xander în forumul PayPal
    Răspunsuri: 1