Deasemenea.
Multumesc Gupi.
Deasemenea.
Multumesc Gupi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am primit, mersi mult!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Am testat site-urile trimise de @MiculBucatar si @Ing3ras
@Ale nu a trimis încă datele cerute prin PM
Mai sunt 3 teste gratuite disponibile.
.:|:.
Ma simteam dator cu un feedback desi testul n-a fost conditionat de asa ceva. Scuze si pt. viteza de melc.
Am primit in doar cateva ore de la momentul rezolvarii chestiunilor birocratice(waiver responsabilitate eventuale pagube) un document .pdf stufos. 47 de pagini(!) de vulnerabilitati asezate ordonat dupa "locul faptei", importanta vulnerabilitatii, semnificatia ei + cale de rezolvare. Intr-un cuvant, o lucrare profi.
Singura lipsa, desi cred ca asta a fost intentionata pt. a nu da nastere activitatii eventualelor guri rele, a fost reprezentata de... absenta unei propuneri de up-sell. Pt. mine cel putin, transferul la un host mai performant si mai "atent" cu clientii - mai ales pe baza unei propuneri personalizate, avand in vedere si "cunoasterea" anterioara - era, si chiar mai este, o posibilitate relevanta.
Sters ...
După mai bine de trei luni, revin cu un pachet de 10 scanări gratuite de securitate!
.:|:.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)