Nimeni nu ar impartasi cu tine un proiect si sa riste sa fie copiat sau mai rau plagiat total, au fost destule cazuri pe forum. Haha, dispretuiesti zici!? Pai ce ti-am facut eu tie? Poate ar trebui sa intru pe toti care i-am ajutat sau pe care am vrut sa-i ajut si nu am reusit, cu tot felul de chestii minore sau mai mari, sa nu incep sa zic ca ma mandresc cu donatii si tot felul, tu iti faci ca multi alti oameni parearea dupa 2-3 postari citite, nu ai cum sa postezi tot timpul ceva pozitiv si sa multumesti pe toata lumea. Criteriile specificate de tine nu includ asa ceva si daca ai cerceta mai bine ti-ai da si singur seama, daca ar incepe sa posteze toti cei pe care i-am ajutat sau cu care am colaborat foarte bine, ai fi mirat cati ar fi.

La site-ul care ti l-am trimis pe PM, de mult doream sa fac un forum si sa incep sa-l cresc, sa-l dezvolt, ti-as fi fost foarte recunoscator. Dar chiar nu ma asteptam la asa ceva, ma gandeam ca nu o sa primesc eu oricum, dar am zis sa incerc ca nu se stie niciodata... ma asteptam sa o vrea mai multi oameni, in fine.