Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 49 din 49

Subiect: 10 conturi de gazduire gratuita

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Doar ce am prelugit si eu. Desi nu mai beneficiam de vreo reducere (mi-am dat seama mai tarziu, sorry), mi-a mai dat 10% off. thanks.
    suport de nota 11. cel mai tarziu raspuns a fost la cateva ore (desi ticketul a fost deschis seara tarziu).

In ultimul an cred ca am schimbat vreo 6 provideri, la mai toti schimband dupa 1-2 luni. la hosthash mai putin aniversez 1 an. Bravo!
    Vand Advertoriale (pr 5)

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

am incercat sa import o baza de date cu 5000 de intrari si nu merge , cred ca exista ceva limitari .... am mutat siteurile
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    am incercat sa import o baza de date cu 5000 de intrari si nu merge , cred ca exista ceva limitari .... am mutat siteurile
    Phpmyadmin fiind bazat pe php are niste limitari bineinteles la import, pana la urma este un mediu shared si e nevoie de anumite limitari pentru a mentine un mediu rapid si sigur.
    In cazul unui import mare este suficient sa faci upload la baza de date pe ftp si sa deschizi un tiket iar noi facem restul pentru tine.
    In general, daca intampinati orice tip de problema, deschideti un tiket, de aceea exista suportul sa va ajutam.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    suport de nota 11. cel mai tarziu raspuns a fost la cateva ore (desi ticketul a fost deschis seara tarziu).
    Si eu eram dator cu un feedback pt. VPS-ul luat la Hosthash. Desi inca nu i-am dat drumul proiectului respectiv, pana acum, nu pot decat sa ma alatur punctajului dat de Vali la partea de suport si UX. Tickete deschise la ore imposibile - dimineata devreme, in weekend sau dimineata devreme in weekend :-) - cu rezolvare aproape instantanee, abordare calma si profi, solutii, oh!, solutii .

Abia astept continuarea!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    Phpmyadmin fiind bazat pe php are niste limitari bineinteles la import, pana la urma este un mediu shared si e nevoie de anumite limitari pentru a mentine un mediu rapid si sigur.
    Tocmai ca nu e mare , si nu depasea limitarile de marime care era 50 Mb si era bifat Allow the interruption of an import in case the script detects it is close to the PHP timeout limit

Nici aplicatia php nu putea sa faca import in baza de date si importa intrari mai mici . In fine, mareste limitarile alea ca nu am avut pb la nimeni , in genul asta . Eu oricum am alte alternative si testez pe toti
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

Daca baza de date era mai mica de 50mb atunci acolo probabil era alta problema. Trebuia sa ne contactezi sa putem vedea exact care e problema si sa o rezolvam. Avem pe server inclusiv forumuri maricele cu foarte multe inregistrari in baza de date si functioneaza fara nici o problema.

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Tocmai ca nu e mare , si nu depasea limitarile de marime care era 50 Mb si era bifat Allow the interruption of an import in case the script detects it is close to the PHP timeout limit

Nici aplicatia php nu putea sa faca import in baza de date si importa intrari mai mici . In fine, mareste limitarile alea ca nu am avut pb la nimeni , in genul asta . Eu oricum am alte alternative si testez pe toti
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

Salutari,

Timp limitat avem o oferta pentru userii seopedia:
    Ip dedicat gratuit la oricare pachet de gazduire platit anual si 2 ip-uri extra gratuite la vps-uri platite pe minim 3 luni.
    Oferta este valabila doar pentru gazduire si vps-uri pe serverele din Romania si pentru a beneficia de oferta comandati contul cu ip-urile aferenta si inainte sa faceti plata deschideti un tiket in care sa mentionati acest topic.
    Eu sau unul din colegii mei vom scoate costul aferent ip-urilor de pe factura.

Daca aveti intrebari, nu ezitati.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    Salutari,

Timp limitat avem o oferta pentru userii seopedia:
    Ip dedicat gratuit la oricare pachet de gazduire platit anual si 2 ip-uri extra gratuite la vps-uri platite pe minim 3 luni.
    Oferta este valabila doar pentru gazduire si vps-uri pe serverele din Romania si pentru a beneficia de oferta comandati contul cu ip-urile aferenta si inainte sa faceti plata deschideti un tiket in care sa mentionati acest topic.
    Eu sau unul din colegii mei vom scoate costul aferent ip-urilor de pe factura.

Daca aveti intrebari, nu ezitati.
    Achizitionat si trimis ticket. Merci

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

M-am "dus" si eu la ei. Mai incolo o sa revin cu o parere.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. gazduire cpanel gratuita
    De adryano în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th December 2011, 23:25
  2. Gazduire Gratuita cu Cpanel pe server RO
    De Anturaju93 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th September 2011, 01:07
  3. Gazduire gratuita pentru linkuri
    De revenco_andrei în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0