27th April 2015, 02:17
2 out of 2 members found this post helpful.
Scholar @ Google
scholar.png
Am observat ca mi au aparut in rezultate aceste linkuri, din cate vad duc toate spre documente. Din cate stiam exista o ramura separata a Google care se ocupa de asa ceva, mai nou vad ca le indexeaza @ documente. Sau poate nu sunt eu la curent si nu e noua aceasta stire
Teoretic o sa ne batem si cu aceste documente pe SERP ?
27th April 2015, 08:52
3 out of 3 members found this post helpful.
Nu este o noutate. PDF-urile, DOC-urile si alte fisiere SUNT continut si go0gle le ia in considerare, le socoteste ca referinte, le indexeaza si le catalogheaza. Am avut din 2008 un pdf pe site care era foarte bine vazut de go0gle si atat de downloadat incat prin 2013 l-am scos de pe site si continutul lui l-am varsat intr-o pagina html. Culmea, html-ul respectiv nu are aceeasi trecere ca pdf-ul original.
Este defapt o noutate, ca acum, sunt aratate numarul de citari ale unui document. Asta vine in sprijinul celor care fac documentare si pot vedea care sursa este mai cunoscuta si mai des citata.
Ultima modificare făcută de Vicarious; 27th April 2015 la 09:06.
Motiv: Am uitat citatiile
27th April 2015, 09:11
4 out of 4 members found this post helpful.
Din toate timpurile google a indexat fisierele tip pdf, doc (care mai sunt), motiv pentru care recomand ca in fisier sa fie si link activ spre pagini din site.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco