Eu zic ca era clar de acum 1 an parca cand a fost in vacanta de relaxare.
Globe Runner Welcomes Matt Cutts as Director of Search
Eu zic ca era clar de acum 1 an parca cand a fost in vacanta de relaxare.
Globe Runner Welcomes Matt Cutts as Director of Search
De ce oare imi miroase a pacaleala de 1 Aprilie?Mr. Cutts, a well-known authority in Search and former head of Google’s Web Spam team, will join Globe Runner effective April 1, 2015.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cam asa. Pe blog nu a anuntat nimic...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Inca nu: la noi sunt inca prea multi caini, ori amicul meu e tot fan pisici![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
O metoda foarte buna de a aduce linkuri NATURALE si autoritate unei pagini respectiv siteului tau, in OP.![]()
Fara semnatura.
buna ziua. Sunt un necunsocator al domeniului, dar incerc sa imi dezvolt o mica afacere in domeniul online. Mi-am facut un magazin online si vreaus a stiu cum pot sa imi gestionez singurl magazinul, care e proprietatea firmei mele, deoarece de exemplu ca sa imi asociez un instrument adsense pe situl meu, mi se cere sa bag un cod in pagina mea de web. Ori eu nu am acces la codul sursa al paginii mele d eweb. Nu e normal si legal ca propietarul sitului sa aibe si acces la codul sursa al siteului? Ce ma sfatuiti sa fac?
Omul e disperat, cred ca sa dus si in piata si a intrebat.Exista sectiuni speciale pentru asa ceva. Topicul asta are alt rost.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)