Toate produsele de care s-a debarasat google, au fost adunate aici: Google Reader joins graveyard of dead Google products - Slate Magazine
Dupa cum se observa, Google Reader este cel mai "cautat". puteti lasa si voi o floare!![]()
Toate produsele de care s-a debarasat google, au fost adunate aici: Google Reader joins graveyard of dead Google products - Slate Magazine
Dupa cum se observa, Google Reader este cel mai "cautat". puteti lasa si voi o floare!![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Notebook a fost reluat, ce-i drept sub o alta denumire. Cei de la Google au lansat zilele trecute serviciul Keep, care se vrea a fi o alternativa pentru Evernote. E misto tare
Cat despre cimitirul produselor Google, asta e. Au incercat, nu le-a reusit manevra, au inchis pravalia.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Google Directory nu apare acolo. Cred ca ar fi fost totusi in top 5.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Da, ei le-arunca si userii care se bazau pe ele raman in pom (fara scara). Iti da de gandit asta cand mai ai ales intre a folosi sau nu un serviciu google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)