ai putea poasta un o imagine cum iti arata in google addsense , daca se poate te rog? l
Versiune printabilă
ai putea poasta un o imagine cum iti arata in google addsense , daca se poate te rog? l
Am si eu un clip urcat pe contul de youtube, clipul respectiv a depasit 1 milion de vizualizari, este o piesa, as dori sa stiu daca o sa fiu acceptat cu acel clip sa devin partener?
Daca ai drepturi comerciale asupra acelei piese desigur.
Citat:
Videoclipul dvs. nu este eligibil dacă include conținut pe care nu l-ați creat dvs. sau pentru care nu ați obținut permisiunea de utilizare de la creatorul său. Este necesar să puteți prezenta permisiunea scrisă pentru următoarele elemente ale videoclipului:
Conținut audio: muzică înregistrată, spectacole live, melodii preluate, muzică de fundal etc.
Elemente grafice: imagini, sigle, software, secvențe din jocuri video etc.
Orice alt conținut pentru care nu dețineți drepturi de utilizare comercială globală.
Chestia e ca e pus cu acordul producatorului, insa nu am niciun document care sa ateste acest lucru
Folosesti doar youtube??sau ai si site , mie imi apare doar Gazda Adsense pentru continut si la toate campurile ( Clicuri , CTR pagina , CpC ,) imi apare 0. Doar la Viz pagina 15 iar la RPM 0.05E.
De cat timp ai parteneriat????
@bursasiu, am si siteuri. la 15 vizualizari esti norocos daca primesti un click, parteneriatul l-am inceput in urma cu aproximativ o luna.
@gabriel, daca tu esti singura persoana care a pus melodia/videoclipul respectiv pe youtube ai sanse sa il poti monetiza.
15 vizualizari la pagina imi arata in addsense. Ce inseamna ??? Eu in youtube analytics am peste 400 viz pe zii.
In sfarsit, imi apar niste castiguri in interfata youtube, credeam ca nu am implementat eu bine sau cumva nu m-au aprobat ca si partener :clap:
Just my 2 cents...
M-am inscris din prima zi cand au dat drumul, parca 25 aprilie.
Sa explice cineva care stie. Venituri totatle estimate sunt veniturile care imi revin mie ??? Ce sunt venituri APV , Venituri youtube??
Ce este performanta anunt ??? acolo am alte suma/.
La mine incep s-apara. Nu apareau (mai mult ca sigur) deoarece nu aveam vizite/vizualizari suficiente.
Ataşament 2582
e mai bine fara intermediari, eu sunt partener YouTube, insa am facut contul in Spania,...si toate beneficiile din clickuri vin direct.
Poate cinva sa ne explice , prin ce medota de plata este mai bine? Cec livrare standar sau Western Union Quick Cash ? Si cam cum se fac??
Am gasit asta, si sunt curioasa daca in toate tarile YouTube plateste atat de bine ?:
PSY will earn money for each view of his videos
($2.50 to $5,00 per each 1,000 views), each subscriber ($0.05)
and each channel view ($0.01 per channel view).
For just the views of the Gangnam Style video, PSY could be earning over $ 20 millions USD if he is a YouTube partner.
A luat cineva ceva bani pana acum? Abia mi-am facut si eu contul si daca puteti sa-mi explicati.
Banii generati prin youtube o sa-mi apara in contul de adsense?
am luat eu, banii iti apar si in contul adsense, la sfarsitul lunii se face totalul si iti trimite plata.
daca te referi la clickuri, poti avea si un click la 1000 de vizualizari, daca prinzi zi buna poti avea si 20 (pe canal romanesc). ctr-ul are fluctuatii foarte mari, nu e ca la adsense.
E destul de tricky situatia.
Am primit un mail in care imi spune ca au oprit monetizarea pentru cateva video-uri:
"At this time, we are unable to approve your video(s) because we do not have sufficient information regarding your commercial use rights. "
Din ce am citit pe forumuri, trebuie sa le explici exact ca tu esti cel din fata camerei, orice efect grafic tu l-ai facut, ca ai licenta la soft-ul folosit pentru elemente grafice etc. Chestii absurde.
Mai zice in mail ca:
"Please note that YouTube reserves the right to make the final decision whether to monetise a video, and we may disable monetisation for partners who repeatedly submit ineligible videos."
Deci practic daca mai pun niste video-uri si ei considera ca nu am drepturi pot sa-mi inchida contul si probabil si cel de adsense care e legat de youtube.
Am renuntat momentan, am dat disable la monetizare.