Eu am testat urmatoarele (pe unele mai sunt si acum pe altele nu):

clubafaceri - foarte slab si destul de scump (abonament anual), asta daca nu ai tot timpul produse cu discounturi cu care sa apari in newsletterul lor..

cauti.ro - fara abonament lunar, plata in avans si pret per click destul de ok, de la 0,05 lei

compari.ro - nici aici nu ai abonament lunar, platesti pentru fiecare click si costa mai mult decat pe cauti.ro (de la 0,10 - 0,24 lei fara tva), oricum ambele mult mai bune decat clubafaceri sau bizoo.ro

Bizoo.ro - aici am si maxmember si maxshop de vre-o 2 luni (pana acum nici o comanda), dar am mai fost 2 ani in trecut, cand iti dadea mai multe linkuri catre site-ul tau aveam cateva mii, acum am doar 13.. deci nu te ajuta mai deloc.

Allshops.ro (facut tot de cei de la clubafaceri) - abonament anual - eu am primit o oferta de la ei - am platit 250 lei (tva inclus) pe an in loc de 150 Euro.. dar nici aici nu am comenzi

Shopmania.ro - are de departe cel mai bun trafic, abonament anual (cel mai rentabil, fata de lunar sau trimestrial) - aici primesc in jur de 30 clikuri pe zi, deci imi aduce comenzi, posibilitate contra cost de afisari preferentiale..
Contra: destul de mult haos in cautarile lor de pe site, au amestecat putin produsele, dar compenseaza prin numarul mare de vizitatori pe care-l au..

Concluzie - Per total nu faci mare lucru cu ele, poate nici nu-ti scoti investitia (exceptie la produsele unde ai cel mai bun pret, ca doar sunt comparatoare de preturi - dar si aici trebuie sa ai exact acelasi nume ca si concurenta ca sa te compare). Nici ca imagine/brand nu cred ca ajuta prea mult. Mie cel putin dupa ce am trimis toate produsele pe shopmania, peste 1000, a inceput sa-mi scada traficul organic, mai investighez inca, sa nu fie de la altceva, dar nu cred ca ajuta faptul ca le am continut duplicat in atatea locuri..