Eu am difereten de 50-100 vizitatori intre trafic si analytics, pentru un site cu aproximativ 500 unici pe zi, evident trafic arata mai putin, iar cu cresterea numarului de vizitatori pe site creste si diferenta.
Eu am difereten de 50-100 vizitatori intre trafic si analytics, pentru un site cu aproximativ 500 unici pe zi, evident trafic arata mai putin, iar cu cresterea numarului de vizitatori pe site creste si diferenta.
ma obisnuisem cu trafic.ro cu toate ca am site-uri english .insa cand am vazut diferenta ,am renuntat imediat.nu ma avantaja cu nimic statisticile lor,doar asa ca era un trend.
la unii vad ca functioneaza awstat-ul din cpanelul hostului,la mine nu prea ii placea sa contorizeze.
Dupa parerea mea,cine are de cumparat publicitate cumpara si dupa statisticile din Google Analytics care e un serviciu foarte bun avand in vedere ca e si free.
referitor la awstat din cpanel: e mai nasol cand ai mai multe site-uri pe acelasi host.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)