Linkurile in semnatura pe forumuri ajuta la ceva?
Linkurile in semnatura pe forumuri ajuta la ceva?
Ajuta doar daca esti activ. Depinde si de forumuri. Insa nu e o solutie in care sa investesti timp pentru a obtine trafic din asta.
E vorba in primul rand de calitate. Am crescut traficul pe niste situri la inceput in mare parte de pe forum links. Asta in conditiile in care eram insa activa, scriam mesaje utile etc. Normal este ca mai multe mesaje iti aduc mai multe sanse de trafic, dac un mesaj exceptional face cat 10 slabe .. ceva de genul. Cel putin cam asa a fost pentru mine![]()
nu la trafic ma refer, dar nici el nu este de ocolit, la mine pe blog cca. 20-25% din trafic vine de pe un anumit forum, unde am cca. 9.000 de mesaje.
eu ma refer daca ajuta la o pozitionare mai buna pe google si de ce nu la PR, cu toate ca pt. mine PR nu conteaza, nu ma intereseaza ce PR am.
Ultima modificare făcută de resita; 28th February 2008 la 20:19.
Ajuta f. mult sa ai un link in semnatura mesajelor postate pe forum.Daca esti activ,ai posturi de calitate, poti sa ajungi sa ai un trafic destul de bun venit din "signature link(s)".Cea mai buna solutie este forumul Softpedia(dupa parerea mea...dar nu trebuie sa ignoram sa forumurile mai tinere si mai mici).
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
La ce te referi cand ai spus "asta-i tare"?
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)