Are cineva experienta cu AdBrite? I-am pus ieri pe site si vad ca nici acum nu au afisat reclame. E normal? Aproba manual site-ul, sau de ce dureaza?
Are cineva experienta cu AdBrite? I-am pus ieri pe site si vad ca nici acum nu au afisat reclame. E normal? Aproba manual site-ul, sau de ce dureaza?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
da...eu am tinut Adbrite pe paginile mele vreo doua saptamani.La un moment dat
intru si eu sa mai vad ce se intampla si......bag URL-ul meu si apare alta pagina(US advertising la greu).Ma uit la URL.....continea adresa mea...ins contentul al lor.
sus in dreapta era un mic link care ma ducea spre pagina mea.
Prin eliminare ajung la concluzia ca Adbrite e de vina.Le scriu si tipii imi raspund ca as fi bifat "full page advertising".Nu am mai verificat pt ca am destui pretendenti....I-am scos de pe pagina automat.Acum sunt cu Adster.Astia sunt cuminti....dar inca tot nu mi-au trimis nici un advertiser care sa-mi dea 5 bucsi pe zi pt banner.
Un lucru vreau sa adaug.Adbrite mi-a adus ceva trafic suplimentar.Doar ca tot a treia deschidere de pagina era altceva de vazut decat "mysite"
ombundan,
Pai a fost vina ta dude, nu trebuia sa alegi full ads. Nu e vina lor ca nu te uiti ce bifezi.
Pe langa asta sunt de tot (din 5)-ul.
.Pe langa asta sunt de tot (din 5)-ul
Adica??? Vorbeste romaneste ca nu inteleg ce ai vrut sa spui.
Aaaa... cred ca se referea la c.a.c.a. si cam are dreptate!
Si eu inca folosesc adbrite si sincer nu imi place in primul rand pentru ca trimit banii doar prin cec, cec pentru care tu trebuie sa stai vreo 5 saptamani, sa platesti o garantie pentru el si ti se mai si ia comision la ridicarea banilor, moment in care primesti garantia inapoi.
Mai sunt si alte servicii.... iti sugerez sa le cauti si sa le testezi sa vezi care merita cel mai mult
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
Acum l-am pus şi eu pe unul din siteuri. Aştept să vedem ce se întâmplă şi dacă merită. Voi reveni cu detalii şi vă voi împărtăşi experienţa.
Ce conditii au de inscriere AdBrite, ma refer la numar minim de vizitatori unici, limba site-ului?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu stiu prea multe dar nu conteaza traficul. Te inscrii in program si astepti ca adverteserii sa cumpere reclama pe siteul tau.
A fost cineva platit de adbrite? Eu am in cont 27$ si pana la 100 (cat am stabilit eu) mai este...
sper sa nu fie o problema daca continui acest topic cu o intrebare.
de 1 zi am pus si eu adbrite pe site in cambinatie cu adsense, combintia constand in faptul ca am adaugat la alternativa de afisare reclame in cazul in care adbrite nu indeplineste conditiile codul de la adsense si daca eCPM care l-am trecut eu acolo nu este indeplinit de ei imi afiseaza reclama adsense.
Intrebarea mea este, ce probleme as putea avea din partea adsense?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)