Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: HitChampion.com 1,000 unique la $3?

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit HitChampion.com 1,000 unique la $3?

As vrea sa stiu daca ati incercat careva serviciul HitChampion.com.

Am cumparat de la ei produsul cu $3 care ar trebui sa imi aduca 1,000 vizitatori unici. Pana acum pe site-ul lor am 200 de vizitatori intrati, dar nu stiu cum sa verific prin awstats care sunt de la ei (ca zic ca uniqucii vor veni de pe site-uri multiple).

Anyway, credeti ca e trick? Imi poate face rau traficul de tipul asta? Mersi.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Update:

In tool-ul lor, arata ca mi-au venit 140 de vizitatori (mi-am pus limita zilnica la 200).

In Awstats am asa:

- http:// 67.192.42.5/tserve/trafficserver2.htm 60
    - http:// 67.192.42.2/tserve/trafficserver2.htm 55

Edit: Nu am nici o treaba cu hitchampion, nu le vand produsul, nu sunt affiliate. Doar le-am incercat serviciul si eram curios daca mai sunt altii care au incercat sau daca imi puteti da detalii cat la suta din traficul asta e "bun".

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Update:

Edit: Nu am nici o treaba cu hitchampion, nu le vand produsul, nu sunt affiliate. Doar le-am incercat serviciul si eram curios daca mai sunt altii care au incercat sau daca imi puteti da detalii cat la suta din traficul asta e "bun".
    Ieftin si bun nu vei gasi.
    Cel mai bun trafic, sau cel mai de calitate, cel care face cea mai buna conversie din vizitatori in clienti vine tot din motoare.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ok Michael, dar exact asta vreau sa stiu...care e diferenta de trafic. Trafic-ul care vine de pe hitchampion (zic ei) vine din reclame pop-under de pe site-urile unei retele de publisheri ai lor.

O sa va tin la curent. Momentan vad ca merge cat de cat, atat doar ca nu corespunde numarul de vizitatori pe care zic ei ca mi-l trimit si nr care chiar intra (ei zic ca mi-au trimis 200 pana acuma, eu vad doar vreo 160). Oricum, pt $3

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Ok Michael, dar exact asta vreau sa stiu...care e diferenta de trafic. Trafic-ul care vine de pe hitchampion (zic ei) vine din reclame pop-under de pe site-urile unei retele de publisheri ai lor.

O sa va tin la curent. Momentan vad ca merge cat de cat, atat doar ca nu corespunde numarul de vizitatori pe care zic ei ca mi-l trimit si nr care chiar intra (ei zic ca mi-au trimis 200 pana acuma, eu vad doar vreo 160). Oricum, pt $3
    Acu stii si tu care e problema; ROi (return of investmant), daca poti sa-l gastionezi e ok: adica bag 3 dolari pt trafic; voi scoate din acest trafic 3,1 dolari?

PS Chestia asta se intampla oriunde in lume,in orice domeniu, la orice nivel. Si ca sa fiu un pic deplasat:
    -planific o intalnire cu o fata simpatica; fac o strategie: flori, bar, discoteca..cam cat ma duce?
    -Care este ROI in acest caz? Banuiesc ca daca sunt ok si la capitolul farmec si conversatie, si domnisoara accepta sa vada un film la mine acasa pe calc...investitia e profitabila, cu prift 0.01 dolari peste sau mai mult (depinde de sufletul meu de barbat, de ceea ce am dorit sa obtin la final).

Deci ROI-ul asta nu se raporteaza numai la bani.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Lol, buna analogia

Ideea e ca la mine ROI-ul pe 1000 vizitatori unici ar fii pozitiv, avand in vedere ca am un eCPM de ~$4. Oricum, nu imi strica traficul marit daca e valid si doar ca sa arat ceva la link exchange sau daca vreau sa vand site-ul.

Edit: eCPM la site-ul respectiv e $4 luna asta, dar am $20 average pe el in 6 luni. Deci merita.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 5th January 2008 la 10:08.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Lol, buna analogia

Ideea e ca la mine ROI-ul pe 1000 vizitatori unici ar fii pozitiv, avand in vedere ca am un eCPM de ~$4. Oricum, nu imi strica traficul marit daca e valid si doar ca sa arat ceva la link exchange sau daca vreau sa vand site-ul.

Edit: eCPM la site-ul respectiv e $4 luna asta, dar am $20 average pe el in 6 luni. Deci merita.
    Daca la 3 dolari investit castigi 4, atunci la 300 de dolari investiti...sau 3000.. banuiesc c-ai castiga mai bine. Ia vezi ce poti face in sensul asta.
    Bafta!

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

E ceva ciudat cu traficul asta oricum Vin vizitatorii unici, vin hits-urile. Insa nu convertesc niciunul aproape in clickuri Cred ca e ceva bot, script, etc.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu nu stiu ce te astepti la 3$ - 1000 vizitatori unici (ok, hai nu 1000 - ci doar 800!). La orice program decent de PPC nu ai cum sa cumperi clickuri sub 1 cent - care e oricum teoretic.
    Daca nu ai fi avut eCPM nu era nici o problema - e situl tau - vedeai daca si converteai. Totusi, lamureste-ma: incasezi bani la 1000 de afisari sau ai doar reclame gen Adsense ? Sunt 2 cazuri cu totul diferite - mai ales in situatia asta!

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Momentan doar AdSense am pe site. Nu ma asteptam la nimic, am cumparat pachetul cel mai mic, cu $3 din curiozitate

Am verificat si cu SEDOtracker si se pare ca vizitatorii sunt unici, imi arata IP-uri si tara diferita la fiecare. Dar am inteles ca s-ar putea sa nu fie in regula programul cu TOS-ul adsense, pentru ca vin din pop-unders vizitatorii. Era destul de vag la capitolul asta TOS-ul adsense, dar mai bine safe than sorry. Asa ca dupa ce mi se termina campania care am cumparat-o (3-4 zile) las la o parte chestia asta cu hitchampion.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •