Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Problema cu trafic.ro

Afișare hibrid

costy81gl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    80
    Putere Rep
    37

Implicit

Iti atasez un email primit de la ei... nu stiu daca l-au postat si pe net
    Sper sa iti fie de folos.

Sa presupunem ca avem site-ul www.situlmeu.ro pe care dorim sa il monitorizam prin intermediul serviciilor Trafic.ro. Inscriind www.situlmeu.ro in campul URL site din formularul de inregistrare ne ofera trei alternative:

1. Daca nu introducem nimic in campul de adrese alternative, serviciul Trafic.ro va contoriza doar cererile de pagini ce vin pentru adresa www.situlmeu.ro si toate sub-paginile acesteia (www.situlmeu.ro/desprenoi/ sau www.situlmeu.ro/desprenoi.html, de exemplu). Orice alta cerere de forma http://situlmeu.ro/... nu va fi contorizata.

2. Daca in campul de adrese alternative introducem domenii alternative utilizate pentru a reprezenta aceeasi adresa introdusa in campul URL site, cum ar fi de exemplu www.situl-meu.ro sau pagina principala, acestea sunt contorizate intr-un singur cont, cel relationat la domeniul principal introdus in campul URL site. Nici in acest caz, cererile catre adrese de forma http://situlmeu.ro, http://situl-meu.ro sau pagina principala sau sub-paginile acestora nu vor fi contorizate.

3. Introducand in campul de adrese alternative domeniile situlmeu.ro, situl-meu.ro si siteulmeu.ro ne permite sa monitorizam in cadrul aceluiasi cont toate cererile de pagini adresate celor trei domenii, sub-paginilor acestora, precum si tuturor subdomeniilor acestora (subdomeniu.situlmeu.ro, subdom1.situlmeu.ro sau subdom2.situl-meu.ro).

De aceea, daca folositi mai multe adrese alternative si doriti ca si acestea sa fie incluse in procesul de contorizare a traficului pe site-ul dumneavoastra, va recomandam sa utilizati cu incredere optiunea de adrese alternative oferita de serviciile Trafic.ro.

Echipa Trafic.ro
    nimic

oPeNMinD este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th November 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Gata am primit raspuns de la Trafic.ro . Nu ne-au acceptat deoarece site-ul e in engleza. Site-ul e de avatare, are doar meniul in engleza, continutul nu se bazeaza pe articole care sa fie in engleza ci pe poze .. so nu inteleg care e problema. Am renuntat la ei si am trecut pe extremtaking . Faza este ca mai am un site tot pe trafic si acel site e total in engleza, de la articole, stiri, resurse etc .. si e acceptat Tare.

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    44
    Posturi
    224
    Putere Rep
    35

Implicit

pai din punctul meu de vedere nici nu e cazul sa te stresezi prea tare cu trafic.ro... daca vrei statistici foloseste analitycs, e foarte bun
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

DotHunter este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2007
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca ai situl in engleza incearca la traceics.ca, e tot al celor de la trafic.ro. Am si eu un site la ei.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema grava ? scadere in trafic si in serps
    De Ionut D în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd May 2010, 10:58
  2. Problema trafic.ro & statistics.ro
    De pitbulache în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th April 2008, 10:00
  3. Problema trafic.ro
    De aly21 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th February 2008, 08:06
  4. Aur de la trafic.ro
    De kevinro în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 1st November 2007, 15:09
  5. Trafic.ro Down
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th January 2006, 17:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •