Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Idee: Vanzare situri pre-optimizate SEO pe comanda, la cheie

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de andreiionut Vezi Post
    Suna interesant.
    Referitor la inchiriere - clientul inchiriaza un website care produce venituri pe o anumita nisa. Ca si client el poate aduce modificari/optimizari/adaugare content/etc si va testa diverse variante de imbunatatire profit.
    Daca nu functioneaza - renunta la inchiriere si iti preda un proiect modificat/alterat. Trebuie sa il predai altcuiva dar sub ce forma - il repari/ reoptimizezi/etc? Inchirierea catre clientul nepotrivit poate distruge proiectul. Asta daca am inteles bine ce ai vrea sa faci, daca nu .. mea culpa.
    Corect. Cea mai buna varianta ar putea fi vanzarea de lead-uri, din cate vad. Cu pret per lead.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.725
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Corect. Cea mai buna varianta ar putea fi vanzarea de lead-uri, din cate vad. Cu pret per lead.
    OFF topic. Daca pe IT de exemplu astia dau 1% si din 100 de lead-uri ai sa zicem 10% care cumpara .. deja ajungi afliat la afiliatul platformei. Si eu ma chinui sa inchiriez site-uri cu venit, cerand 80% din cat face acum, deci ii ramane 20% si ce face el in plus ... dar lumea nu prea are incredere in puterile proprii, vor in general un pret mic cu risul de a recupara sau nu investitia in cateva luni. Succes! Poate colaboram cu WikiShop!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

emm
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    OFF topic. Daca pe IT de exemplu astia dau 1% si din 100 de lead-uri ai sa zicem 10% care cumpara .. deja ajungi afliat la afiliatul platformei. Si eu ma chinui sa inchiriez site-uri cu venit, cerand 80% din cat face acum, deci ii ramane 20% si ce face el in plus ... dar lumea nu prea are incredere in puterile proprii, vor in general un pret mic cu risul de a recupara sau nu investitia in cateva luni. Succes! Poate colaboram cu WikiShop!
    Posibil, dar depinde de nisa. Cred ca subestimezi serios lucrurile. Sunt leaduri pe care se plateste minim 3 cifre in euro, per lead. Am astfel de clienti potentiali si stiu ce cauta.

Edit: Nu e chiar offtopic, mie commentul tau mi se pare related, chiar daca nu direct in subiect.

Si inca ceva: Conteaza enorm 3 lucruri,

1) Cum stii sa vinzi

2) Ce experienta ai in domeniul respectiv; esti o autoritate? ai un renume?

3) Ce contacte ai in network-ul tau.

iulipwnz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    33
    Posturi
    215
    Putere Rep
    22

Implicit

Eu asa am inceput sincer, am facut site-uri, le-am rankat pe .ro si dupa am contactat persoane care aveau afaceri in domeniul ala. Poti incerca pe cuvinte locale, vei vinde.

emm
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de iulipwnz Vezi Post
    Eu asa am inceput sincer, am facut site-uri, le-am rankat pe .ro si dupa am contactat persoane care aveau afaceri in domeniul ala. Poti incerca pe cuvinte locale, vei vinde.
    Cu siguranta.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    33
    Posturi
    215
    Putere Rep
    22

Implicit

Cu siguranta.
    Cu siguranta? Vrei sa iti dau in privat un exemplu doua, sa ii suni sa vezi ca vorbesti aiurea si fara rost? Iti spun si nisa, tractari auto.
    LE: Ca mi-am adus aminte, sunt persoane si aici pe site care fac chestii de genul, doar ca ei inchirieaza fiecare pagina (judet) din site. Am uitat cum se numea acea persoana, tin minte ca lucra pe PFA, dar daca vede si vrea, sa lase un reply aici.

emm
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de iulipwnz Vezi Post
    Cu siguranta? Vrei sa iti dau in privat un exemplu doua, sa ii suni sa vezi ca vorbesti aiurea si fara rost? Iti spun si nisa, tractari auto.
    LE: Ca mi-am adus aminte, sunt persoane si aici pe site care fac chestii de genul, doar ca ei inchirieaza fiecare pagina (judet) din site. Am uitat cum se numea acea persoana, tin minte ca lucra pe PFA, dar daca vede si vrea, sa lase un reply aici.
    Stai linistit, ai inteles pe dos. Eram de acord cu tine. "vei vinde." = cu siguranta. Adica sunt sigur ca voi vinde, pentru ca este ceva care aduce valoare unei firme.

Nu e nevoie de exemple, n-am motive sa nu te cred.

Nota, inchirirea e afacere mai buna.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    33
    Posturi
    215
    Putere Rep
    22

Implicit

Stai linistit, ai inteles pe dos. Eram de acord cu tine. "vei vinde." = cu siguranta. Adica sunt sigur ca voi vinde, pentru ca este ceva care aduce valoare unei firme.

Nu e nevoie de exemple, n-am motive sa nu te cred.

Nota, inchirirea e afacere mai buna.
    Scuza-ma atunci, multa rautate pe internet , am crezut ca esti ironic..

cristi_s este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    23rd March 2016
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    140
    Putere Rep
    17

Implicit

daca siteul e gata construit, optimizat si produce bani, de ce sa il mai inchiriezi? nu e mai simplu sa il tii pt tine? am cunoscut un tip din chisinau care cu asta se ocupa, crea siteuri in engleza pt piata din sua, le aducea in primele pagini google si apoi le monetiza. facea bani frumosi.
    deci poti sa o iei si ca o sugestie - daca te pricepi bine la seo, poti sa iesi pe piata externa, se castiga mult mai bine decat in romanica noastra. bineinteles ca si concurenta e mai mare, dar aici depinde de talentul tau de seoist.

emm
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de cristi_s Vezi Post
    daca siteul e gata construit, optimizat si produce bani, de ce sa il mai inchiriezi? nu e mai simplu sa il tii pt tine? am cunoscut un tip din chisinau care cu asta se ocupa, crea siteuri in engleza pt piata din sua, le aducea in primele pagini google si apoi le monetiza. facea bani frumosi.
    deci poti sa o iei si ca o sugestie - daca te pricepi bine la seo, poti sa iesi pe piata externa, se castiga mult mai bine decat in romanica noastra. bineinteles ca si concurenta e mai mare, dar aici depinde de talentul tau de seoist.
    Nu e vorba doar de talent, ci de o intreaga metoda, pe care trebuie sa o ai pusa la punct. Si depinde de nisa. Nu e la fel in fiecare nisa. In Romania e alta mancare de peste, este poate de 100 ori mai usor.

Eu nu cred in talent de seoist, ci in munca, munca grea. Caile scurte au picioare scurte, pica repede. Desigur ca orice e posibil daca muncesti suficient.

Iar "bani frumosi" este ceva foarte subiectiv. Nota, discutia era doar o idee pusa in open, nu m-am apucat sa fac asta si nu cred ca o voi face, motivul fiind descris in fraza precedenta.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De vanzare 2 situri review-uri IT. electrocasnice
    De enzoloco în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 6th April 2017, 17:05
  2. Magazin online la cheie de vanzare
    De SeerKan în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st April 2012, 21:18
  3. Mai multe situri de vanzare [scripturi custom made]
    De SeerKan în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 16