OFF topic. Daca pe IT de exemplu astia dau 1%si din 100 de lead-uri ai sa zicem 10% care cumpara .. deja ajungi afliat la afiliatul platformei. Si eu ma chinui sa inchiriez site-uri cu venit, cerand 80% din cat face acum, deci ii ramane 20% si ce face el in plus ... dar lumea nu prea are incredere in puterile proprii, vor in general un pret mic cu risul de a recupara sau nu investitia in cateva luni. Succes! Poate colaboram cu WikiShop!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Posibil, dar depinde de nisa. Cred ca subestimezi serios lucrurile. Sunt leaduri pe care se plateste minim 3 cifre in euro, per lead. Am astfel de clienti potentiali si stiu ce cauta.
Edit: Nu e chiar offtopic, mie commentul tau mi se pare related, chiar daca nu direct in subiect.
Si inca ceva: Conteaza enorm 3 lucruri,
1) Cum stii sa vinzi
2) Ce experienta ai in domeniul respectiv; esti o autoritate? ai un renume?
3) Ce contacte ai in network-ul tau.
Eu asa am inceput sincer, am facut site-uri, le-am rankat pe .ro si dupa am contactat persoane care aveau afaceri in domeniul ala. Poti incerca pe cuvinte locale, vei vinde.
Cu siguranta? Vrei sa iti dau in privat un exemplu doua, sa ii suni sa vezi ca vorbesti aiurea si fara rost? Iti spun si nisa, tractari auto.
LE: Ca mi-am adus aminte, sunt persoane si aici pe site care fac chestii de genul, doar ca ei inchirieaza fiecare pagina (judet) din site. Am uitat cum se numea acea persoana, tin minte ca lucra pe PFA, dar daca vede si vrea, sa lase un reply aici.
daca siteul e gata construit, optimizat si produce bani, de ce sa il mai inchiriezi? nu e mai simplu sa il tii pt tine? am cunoscut un tip din chisinau care cu asta se ocupa, crea siteuri in engleza pt piata din sua, le aducea in primele pagini google si apoi le monetiza. facea bani frumosi.
deci poti sa o iei si ca o sugestie - daca te pricepi bine la seo, poti sa iesi pe piata externa, se castiga mult mai bine decat in romanica noastra. bineinteles ca si concurenta e mai mare, dar aici depinde de talentul tau de seoist.
Nu e vorba doar de talent, ci de o intreaga metoda, pe care trebuie sa o ai pusa la punct. Si depinde de nisa. Nu e la fel in fiecare nisa. In Romania e alta mancare de peste, este poate de 100 ori mai usor.
Eu nu cred in talent de seoist, ci in munca, munca grea. Caile scurte au picioare scurte, pica repede. Desigur ca orice e posibil daca muncesti suficient.
Iar "bani frumosi" este ceva foarte subiectiv. Nota, discutia era doar o idee pusa in open, nu m-am apucat sa fac asta si nu cred ca o voi face, motivul fiind descris in fraza precedenta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)