Am vazut magazine in Wordpress facute cu bugete mai mari ca al tau si care erau niste pocnitori (sorcove, chestii viu colorate menite sa iti ia ochii) precum am vazut si magazine foarte ok, si unele chiar au avut succes. Wordpress e ok pentru un magazin mic dar ideea de baza este ca totul trebuie sa conlucreze pentru indeplinirea scopului final: vanzarea.
Asta inseamna structura, aspect si functionare impecabile, usability, continut de calitate, investitii in promovare.

Partea de SEO nu poate fi chiar asa de usor separata pentru ca cine iti face magazinul trebuie sa aiba in vedere tot ceea ce tine de SEO on-page. Facute la voia intamplarii lucrurile nu prea au rezultatul dorit.

De content speed nu stiu daca intrebi unde trebuie... Am aruncat acum o privire peste un magazin de-al lor si pot sa spun ca mai au de lucru (opinia mea).

Cat costa? Un magazin cu WooCommerce poate fi gratuit daca il faci singur sau poate depasi de cateva ori (multe ori) bugetul tau. Depinde de multe chestii printre care gradul de personalizare, optimizare, numarul de produse, functionalitati suplimentare, ce ai si ce nu ai (Ai produsele (imagini, descrieri, specificatii)? Ai Logo?), etc. Adica e mult de munca si asta costa daca vrei sa fie bine facuta!