Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Promovare magazin online

Afișare hibrid

shadowandrey este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    103
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    cea mai buna metoda de promovare e aia care functioneaza pentru tine (asta daca vrei un raspuns la fel de prost pe cat ai pus tu intrebarea)

Cel mai important e sa masori, pui 10.000 de fluturasi (nu recomand, doar ca exemlu) in cutii postale si pui un numar de telefon separat de numerele de pe site, vezi cati suna, sau pui un cod de reducere si vezi si cati cumpara de pe urma fluturasilor.

La adrwords la fel masori

La campanii pe bloguri la fel poti sa masori cat vind, desi blogurile sunt un intrument de branding si mai apoi si instrument de vanzare.

Faci un video pe youtube, si la fel masori cat iti aduce, apoi vezi pentru nisa ta care e cu adevarat cel mai potrivit.

Apoi vi si ne spui si noua ca sa stim ce sa raspundem la urmatorul care intreaba.... glumesc desigur..... informatiile alea le ti pentru tine ca doat tu sti ce a mers si ce nu a mers si nu trebuie sa stie si concurenta.

In zona de sex-shop cred ca se vand (parerea mea personala) hainele pentru neveste/amante cel mai mult deci ai putea targheta barbatii cu un anumit venit peste medie as zice eu care for sa faca o surpriza sotiei/prietenei. Nu pui gagica goala in bannere ca pe aia dau eu click ca-s libidinos dar eu nu cumpar nimic, doar ma uit la poza Pui o pereche de catuse cu un mesaj ceva de genul "ofera-i ceva nou partenerei tale de viata" si uite asa nu incalci nu stiu ce drepturi legate de poze cu chesti goale si poti sa iti faci reclama si in mediile normale.
    In primul rand imi cer scuze ca am pus intrebarea prost ... in al 2-lea rand , ma gandeam ca exista o metoda dar mai ieftina decat adwords sau cel putin sa mi se ofere ceva sfaturi . Nu o sa incerc varianta cu fluturasii ca nu am timp , dar restul probabil o sa le incerc .
    PS : nu trebuie targhetati barbatii , produsele se vand si pe ebay/amazon , si crede-ma ca un procent de peste 60% sunt vanzari catre femeie ( asta daca nu sunt barbati care prefera produsele alea , desi nu m-as mira ) . Deci nu e o regula sa te axezi catre un anumit sex . Multumesc inca o data pentru sfaturi , orice parere/sfat e important si o sa il iau in considerare . O seara buna !

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    In zona de sex-shop cred ca se vand (parerea mea personala) hainele pentru neveste/amante cel mai mult deci ai putea targheta barbatii cu un anumit venit peste medie as zice eu care for sa faca o surpriza sotiei/prietenei. Nu pui gagica goala in bannere ca pe aia dau eu click ca-s libidinos dar eu nu cumpar nimic, doar ma uit la poza Pui o pereche de catuse cu un mesaj ceva de genul "ofera-i ceva nou partenerei tale de viata" si uite asa nu incalci nu stiu ce drepturi legate de poze cu chesti goale si poti sa iti faci reclama si in mediile normale.
    Cumpara si femeile o multime de lucruri din sexshop-uri online; de la vibratoare pana la lenjerie intima sexy. Multe cumpara afrodisiace pentru ambele sexe.
    Nu poti face marketing pe ghicite; ori ai acces(cumperi) la datele unui magazin de acelasi tip si te orientezi dupa ele, ori faci sondaje, research.

Libidinosii cu bani cumpara in draci tot felul de chestii, numai libidinosul sarac se uita si pleaca. Doar nu crezi ca de la sexhop-uri cumpara doar aia "seriosi", de la patriarhie?
    Am experienta multa in segmentul adult (business si promovare online/print); crede-ma ca lucrurile nu sunt atat de clar definite cand e vb de vizualul de mesaj care vinde.
    Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

openyourmind este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th March 2013
    Posturi
    44
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
    Cumpara si femeile o multime de lucruri din sexshop-uri online; de la vibratoare pana la lenjerie intima sexy. Multe cumpara afrodisiace pentru ambele sexe.
    Nu poti face marketing pe ghicite; ori ai acces(cumperi) la datele unui magazin de acelasi tip si te orientezi dupa ele, ori faci sondaje, research.

Libidinosii cu bani cumpara in draci tot felul de chestii, numai libidinosul sarac se uita si pleaca. Doar nu crezi ca de la sexhop-uri cumpara doar aia "seriosi", de la patriarhie?
    Am experienta multa in segmentul adult (business si promovare online/print); crede-ma ca lucrurile nu sunt atat de clar definite cand e vb de vizualul de mesaj care vinde.
    Cea mai simpla metoda pentru a afla raspunsul la intrebarea despre segmentarea traficului pe zona asta: Contactezi un magazin online mare din aceasta nisa cu o "propunere" de plasare de publicitate, banner etc. - apoi ceri aceste date din analytics, respectiv segmentarea pe sexe. E surprinzator cata lume iti va da chiar viewing rights la analytics doar, doar scot niste bani de la tine. Succes.

giox2 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th January 2008
    Vârstă
    41
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Incearca sa faci publicitate aici : tubecorporate.com

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovare magazin online
    De bluestyle în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st October 2016, 11:39
  2. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  3. Magazin Online vs Magazin Virtual
    De Heavenz în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th June 2011, 12:12
  4. Concursuri Online - o alternativa eficienta de promovare online
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:03
  5. promovare magazin online
    De eugeno în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 11th January 2008, 13:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •