Postat în original de
Mishu
E clar ca informatiile despre functionarea retelelor sunt mult mai exacte daca le iei direct de la sursa. Am mai vazut pe aici oameni care voiau sa devina advertiseri fara sa aiba cea mai mica idee despre ce inseamna asta. Sa nu faci aceeasi gresela! Gandeste-te bine daca poti veni cu ceva interesant (eu cred ca se poate, e loc destul) si daca esti gata sa duci la bun sfarsit treaba asta. Informeaza-te bine ce inseamna afilierea, lamureste totul cu retelele (cum bine zice Marius) si abia apoi treci la treaba.
Am mai zis, eu vorbesc din perspectiva afiliatului.
Daca stii ce este aia perioada de recurenta intelegi clar cum afecteaza relatia afiliat-advertiser, nu e nimic de explicat.
In privinta feed-urilor, cea mai importanta pentru mine este standardizarea caracteristicilor produsului in descriere. Nu mai stiu magazinul tau dar parca era de genti.
In cazul asta, la toate produsele ar trebui sa ai descriere de genul: material: piele naturala, captuseala: material sintetic, dimensiune (mm): 30x40, culoare: rosu/negru, nr. compartimente: 2, buzunare interioare: 4, tip prindere: curea umar, tip inchidere: fermoar/clema, si orice altceva ce crezi ca poate fi relevant intr-o descriere, etc, fara a oferi descrierile pe care le ai pe site. Daca in feed oferi descrierile de pe magazin nu e tocmai ok iar daca nu e standardizat nu prea e nici utilizabil.
Sunt convins ca nu sunt singurul care ar folosi un astfel de feed.