Buna tuturor,
Am o problema pe care nu prea o inteleg. Statisticile de pe wordpress imi arata un anumit numar de vizitatori, in timp ce in Google Analytics sunt de 3 ori mai putini. Care este motivul?
Multumesc anticipat!
Buna tuturor,
Am o problema pe care nu prea o inteleg. Statisticile de pe wordpress imi arata un anumit numar de vizitatori, in timp ce in Google Analytics sunt de 3 ori mai putini. Care este motivul?
Multumesc anticipat!
Buna,
Daca vorbim de statisticile oferite de jetpack, arata doar afisari, nu unici. De afisari vorbim si la analytics?
Buna,
Iti multumesc pentru raspuns.
am blogul de cateva zile si nu stiu cate de bine inteleg, insa:
Analytics:
Sesiuni
2
Utilizatori
2
Screenshot_7.png
Azi am postat pe cateva grupuri din domeniu, facebook, instagram si chiar nu cred ca au fost doar 3 vizitatori. Ma gandesc la posibilitatea sa nu fi instalat bine scriptul de la google.
Nu exista "sa nu fi instalat bine script-ul". Ori ai codul pus, ori nu il ai, iar in cazul tau il ai. Plugin-urile wordpress contorizeaza si boti si alte mizerii, de aia ai un numar mai mare de "vizite" in wp-admin.
Vezi ca in Analytics, by default, iti arata statisticile dintr-o anumita zi si pana ieri. Selecteaza, de la "data", sa iti afiseze vizitele pana azi. Vezi sa nu fie asta.
Tocmai am testat, am rugat 4 persoane sa intre pe blog si sa deschida mai multe linkuri si in analytics tot 2 vizite toata ziua sunt, in timp ce in statisticile de pe blog apar ca vizitatori in urma linkului de pe facebook.
Nu inteleg de ce nu contorizeaza vizitele.
Intra tu pe site-ul tau, pe un articol, si da-i la "real time". Daca apare "1" online, e ok, daca nu, nu ai pus codul cum trebuie.
Am incercat si apare tot 0.
Aici se pune?55.png
Multumesc!
Trust, but verify.
Foloseste plugin-ul : monster insight pt wp . Se conecteaza la google analytics si iti arata identic
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)